+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Dit hotel ligt direct naast het Veluwemeer en haar strand, en vlak bij de snelweg A28. Centraal gelegen, net boven Amersfoort, in het middelpunt van Nederland. De kamers van het hotel hebben uitzicht op het meer of de nabijgelegen jachthaven.

Het Postillion Amersfoort Veluwemeer biedt kamers met een bureau, een tv, en een eigen badkamer en balkons met uitzicht op het  meer. Het hotel beschikt over een business point  waar u kunt werken of besprekingen kunt beleggen. Wireless internet is in het gehele hotel gratis beschikbaar met directe verbinding, zonder acces code, hassle free internet!

De uitgebalanceerde "brainfood" breaks voor meetings verhogen de concentratie om een optimaal resultaat uit uw bijeenkomst te halen. Als vergader expert garandeerd het hotel dan ook 100% op onze meetings!

De flexibele vergaderruimtes bieden mogelijkheden tot 350 personen met outdoor mogelijkheden in de directe omgeving. Ideaal voor hei sessies, teambuildings en speciale evenementen.

Na een drukke dag kunt u terecht in de wellness met sauna- turks stoombad en fitnessfaciliteiten. Het restaurant kijkt uit over het meer en heeft een terras voor de zonnige dagen. Gasten kunnen hier genieten van internationale gerechten.

Het Postillion biedt gratis parkeergelegenheid. Amsterdam kan binnen 35 minuten rijden bereikt worden. Amersfoort en Harderwijk liggen op 15 minuten rijden afstand.

hotel 35fd2f78536bd215b0588dccb38e06aa.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

INK Hotel
Apollo Hotel Amsterdam
Bilderberg Parkhotel Rotterdam
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
Grand Hotel Amrath Amsterdam
Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach
Apollo Hotel Vinkeveen Amsterdam
De Arendshoeve
Postillion Hotel Amsterdam