+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Hotel Amersfoort Veluwemeer: Werken en vergaderen met uitzicht op het water
Zaken en privé gescheiden houden is op zich een prima idee. Maar als je in je vrije tijd graag zwemt, roeit of kitesurft zou je wel gek zijn als je geen gebruik maakt van de perfecte ligging van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Begin je dag met een frisse duik in onze voortuin: Het Veluwemeer. Of start je dag op de surfplank. Wedden dat je dan ineens met een heleboel goede ideeën komt tijdens een vergadering? Minder sportief aangelegd? Geniet dan gewoon van het prachtige uitzicht.

Slapen
Ze hebben geen waterbedden maar wel bedden met uitzicht op het water. En zeg nou zelf: een boxspring ligt ook veel lekkerder toch? Geen geklots als je je omdraait om de roomservice te bellen. En als je toch naar het geluid van water wilt luisteren dan stap je lekker onder de heerlijke douche. Wel even een handdoek omdoen als de roomservice voor de deur staat.

Ontspannen
Wil je zeker weten dat je totaal ontspannen gaat slapen? Maak dan gebruik van het wellness centrum, inclusief sauna. Liever met je voeten in het zand? Loop dan naar het Veluwemeer. Als het mooi weer is kun je meteen baantjes trekken. Of doe als de Iceman: neem ook in de winter een (ijskoude) duik. Wedden dat je indruk maakt bij je baas? Iets met incasseringsvermogen....

Business Point
Ken je jezelf en weet je dat er niks van werken komt als je dat op die heerlijke hotelkamer moet doen? Boek dan een plek in ons Business Point. Net zo comfortabel maar zonder dat verleidelijke bed. Ook als je niet blijft slapen ben je natuurlijk welkom bij het Business Point. Je boekt een plek per uur. Voor jezelf en als je punten op de werkvloer wilt verdienen ook voor je collega's. Moeten ze wel koffie voor je halen natuurlijk. Die staat onbeperkt voor je klaar. Net als thee, water en Brainfood: gezonde snacks waar je geen suikerdip van krijgt.

Vergaderen
Als je dan toch moet vergaderen kan je het maar het beste doen op een locatie waar je in de watten wordt gelegd. Bij Postillion Hotel Amersfoort zit je goed. Jij praat de blaren op je tong, zij lopen de blaren op onze voeten voor je. En daar merk je niks van. Zij doen hun werk snel en onzichtbaar.  Zij organiseren jaarlijks meer dan 700 zakelijke bijeenkomsten. Daardoor weten zij dus precies wat er nodig is voor een succesvolle zakelijke meeting. Nieuwsgierig geworden? Kijk maar eens naar de reviews op Meeting Review: daar scoren zij een 9-

Parkeren en laadpalen
Stel je parkeersensoren maar vast gerust. Ze hoeven niet te piepen op ons terrein. Er zijn namelijk 350 ruimte parkeerplekken. Natuurlijk hebben we ook aan laadpalen voor elektrische auto's gedacht. 

hotel d4c6269c71f585ffabc79084b5d6860e.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Urban Residences Rotterdam
Van der Valk Hotel ARA Zwijndrecht
Park Inn by Radisson Amsterdam City West
Bilderberg Garden
The Green Tower Eindhoven
Cityden Amstelveen
Wings Hotel Rotterdam
The Ridge Delft
Kasteel De Vanenburg