+31 (0)299 65 65 27
  • en

Nieuws

Join our team - Nieuwe vacatures!

Preferred is op zoek naar nieuwe hotel consultants! Door te klikken op onderstaande links kom je meer te weten over de functies!

HOTELRESERVERINGEN TEAM CONGRESSEN (32-40 UUR P.W.)

 

December
In de nieuwsbrief van december kun je de interviews terugzien van Wendy en Natasja met CongresWereld. Ook zetten we De Weistaar in de spotlight, een fantastisch leuke locatie in Midden Nederland. Hotel nieuws over Leonardo Hotel Vinkeveen en The Hoxton Hotels en we geven een update over de congresaanvragen die we weer ontvangen. Genoeg te lezen: lees hier snel verder! 

 

10 november 2021
Onze managing director Wendy Wessels en business development manager Natasja Steenwijk zijn door CongresWereld geinterviewd. Het resultaat hiervan kun je terug vinden in de volgende filmpjes:

Wendy Wessels introduceert Preferred Hotel Reservations | CongresWereld

Wendy en Natasja over onze klanten, de nieuwe applicatie, veel nieuwe opdrachten en de noodzaak om te blijven ontwikkelen | Congreswereld

 

November
In de nieuwsbrief van november lees je wat het team de afgelopen maand gedaan heeft! Zo zijn we op beursbezoek geweest in Ibiza én Madrid, hebben we onze kledingkast uitgezocht voor een goed doel en zijn we druk bezig geweest met hotelreserveringen tijdens ADE! Daarnaast ook divers hotelnieuws over een heel leuke locatie: De Polderij in Maassluis, nieuws over Fletcher Hotels én The Student Hotels. Genoeg te lezen dus: lees snel verder op: https://bit.ly/3q09XBm


Oktober

In de nieuwsbrief van oktober stellen wij onze nieuwe collega Natasja Steenwijk voor. Natasja is begin september bij ons begonnen als Business Development Manager. Wat haar functie precies inhoudt, lees je in onze nieuwsbrief!
Verder informeren wij je over de Corona Check app en hoe die precies gebruikt wordt in hotels, meer informatie over het herstel van de Nederlandse hotelmarkt en informeren we je over drukke periodes in Amsterdam en Rotterdam. Tenslotte zijn wij nog op zoek naar leuke collega's, dus ken of ben je die persoon met affiniteit voor onze sector en een groot organisatietalent, wacht dan niet langer!! Lees hier verder.


September

De zomervakanties zijn inmiddels alweer bijna voorbij en vol frisse moed gaat iedereen weer aan het werk.
In de nieuwsbrief van september lees je onder andere over Lise haar bezoek aan Pulitzer Amsterdam en lees je hoe je veilig kunt vergaderen bij De Ruwenberg Hotel Meetings Events. Daarnaast zijn we opzoek naar een fulltime Hotel Specialist die het gezellige team van Preferred komt versterken! Lees hier snel verder.


Augustus

Ook tijdens de zomer kun je gewoon bij ons terecht voor al je (aan)vragen. In deze nieuwsbrief lees je onder andere over de zakelijke mogelijkheden bij Madurodam en het nieuw geopende hotel voco The Hague. En we zijn op zoek naar een fulltime Hotel Specialist, heb jij de vacature al gezien?
Lees hier verder.


Juli

In de nieuwsbrief van juli blikken we terug op het Nederlandse EU-Voorzitterschap in 2016 waar Preferred de hotelovernachtingen voor mocht verzorgen. Daarnaast kijken we ook vooruit, naar bijvoorbeeld ADE in oktober dit jaar.
Ook hebben wij onze eerst live relatie evenement bij mogen wonen op uitnodiging van Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade. Lees hier snel verder en maak ook deze editie kans op een hotelovernachting!

 


Hotel- en vergadersuggesties

Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Rotterdam Marriott Hotel
The Green Tower Eindhoven
Htel Serviced Apartments Amsterdam-Amstelveen
Landgoed Ulvenhart
Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade
Victoria Court
Van der Valk Hotel ARA Zwijndrecht
INK Hotel
referenties