+31 (0)299 65 65 27
  • en

Nieuws

Nieuwsbrieven

 

Oktober
In de nieuwsbrief van oktober stellen wij onze nieuwe collega Natasja Steenwijk voor. Natasja is begin september bij ons begonnen als Business Development Manager. Wat haar functie precies inhoudt, lees je in onze nieuwsbrief!
Verder informeren wij je over de Corona Check app en hoe die precies gebruikt wordt in hotels, meer informatie over het herstel van de Nederlandse hotelmarkt en informeren we je over drukke periodes in Amsterdam en Rotterdam. Tenslotte zijn wij nog op zoek naar leuke collega's, dus ken of ben je die persoon met affiniteit voor onze sector en een groot organisatietalent, wacht dan niet langer!! Lees hier verder.

September
De zomervakanties zijn inmiddels alweer bijna voorbij en vol frisse moed gaat iedereen weer aan het werk.
In de nieuwsbrief van september lees je onder andere over Lise haar bezoek aan Pulitzer Amsterdam en lees je hoe je veilig kunt vergaderen bij De Ruwenberg Hotel Meetings Events. Daarnaast zijn we opzoek naar een fulltime Hotel Specialist die het gezellige team van Preferred komt versterken! Lees hier snel verder.

Augustus
Ook tijdens de zomer kun je gewoon bij ons terecht voor al je (aan)vragen. In deze nieuwsbrief lees je onder andere over de zakelijke mogelijkheden bij Madurodam en het nieuw geopende hotel voco The Hague. En we zijn op zoek naar een fulltime Hotel Specialist, heb jij de vacature al gezien?
Lees hier verder.

Juli
In de nieuwsbrief van juli blikken we terug op het Nederlandse EU-Voorzitterschap in 2016 waar Preferred de hotelovernachtingen voor mocht verzorgen. Daarnaast kijken we ook vooruit, naar bijvoorbeeld ADE in oktober dit jaar.
Ook hebben wij onze eerst live relatie evenement bij mogen wonen op uitnodiging van Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade. Lees hier snel verder en maak ook deze editie kans op een hotelovernachting!

 

Join our team - Nieuwe vacatures

HOTELRESERVERINGEN TEAM CONGRESSEN (40 UUR P.W.)
Als Hotel Specialist Congressen zorg je ervoor dat alle hotelreserveringen voor de (internationale) congresaanvragen op rolletjes lopen. Je zet de aanvraag uit bij diverse hotels en bespreekt daarbij de beste condities voor de opdrachtgever. In overleg met de opdrachtgever worden de hotels geselecteerd die in de online Room Kit aangeboden worden aan de deelnemers. Je maakt een website (Room Kit) voor het betreffende congres aan zodat de deelnemers online kunnen reserveren, wijzigen of annuleren. Dit online proces bewaak je, daarbij communiceer je regelmatig met deelnemers en de hotels wanneer er vragen zijn. Periodiek verzorg je de releases van de kamerblokken.

Je bent de spil tussen de hotels en de opdrachtgevers. Een rol waarbij je alle wensen en afspraken coördineert. Daarnaast bezoek je regelmatig hotels en onderhoudt actief de relaties met de opdrachtgevers. Je hebt een sterk adviserende rol, denkt pro-actief mee en geeft de opdrachtgever het vertrouwen dat alle reserveringen en aanpassingen perfect verzorgt worden. Binnen het team zijn we breed inzetbaar, wanneer nodig nemen we taken over van elkaar. Je doet dus ook kennis op binnen de werkzaamheden van team corporate en team entertainment & sport.

HOTELRESERVERINGEN TEAM CORPORATE (40 UUR P.W.)
Als Hotel Specialist Corporate verzorg je de kamerreserveringen en de aanvragen voor bijeenkomsten van onze corporate opdrachtgevers. Preferred werkt voor zakelijke opdrachtgevers die zeer regelmatig hotelreserveringen nodig hebben in Nederland en het buitenland. Middels het GDS systeem Amadeus kunnen wij direct boeken, reserveringen aanpassen of annuleren in de reserveringssystemen van hotels wereldwijd. Groepsaanvragen vinden plaats middels direct contact met de accommodaties.

Aanvragen voor bijeenkomsten, zoals vergaderingen en trainingen, zet je direct uit bij de hotels die aan de wensen van de opdrachtgever voldoen. Deze controleer je en onderhandel je op condities en tarieven. Vervolgens maakt de opdrachtgever de keuze voor de locatie. Deze locatie kun je dan bevestigen, waarna de opdrachtgever ervoor kiest om verdere communicatie direct met de locatie te laten plaatsvinden of graag alle communicatie via jou te laten lopen zodat jij de adviserende en coördinerende rol op je neemt.

Voor long-stay serviced apartments heeft Preferred een nieuwe applicatie ontwikkeld waarin serviced apartments binnen Europa worden aangeboden. Ook hier heb je een actieve rol in het verder uitbouwen van het aanbod en het aanbieden van offertes voor een long-stay verblijf. Een deel van je tijd besteed je aan de administratieve afhandeling van reserveringen zoals het controleren van hotelfacturen.

Je bezoekt regelmatig hotels en onderhoud actief de relaties met onze opdrachtgevers. Je hebt een sterk adviserende rol, onderhandelt zo goed mogelijk voor je opdrachtgever, denkt pro-actief mee en geeft de opdrachtgever het vertrouwen dat alle aanvragen perfect verzorgt worden. Binnen het team zijn we breed inzetbaar, wanneer nodig nemen we taken over van elkaar. Je doet dus ook kennis op binnen de werkzaamheden van team corporate en team entertainment & sport.

Wat wij bieden:
Een enorm uitdagende en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf met enthousiaste collega's in een prachtig kantoor in Monnickendam. Monnickendam ligt op 15 minuten van Amsterdam en is goed bereikbaar met zowel auto als OV. Preferred biedt een prima salaris, goede arbeidsvoorwaarden, interessante incentives en een interessante pensioenregeling. Je werkt binnen een team maar krijgt veel verantwoordelijkheid en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Veel vrijheid om je eigen talenten in te zetten en strategisch mee te denken en mee te werken aan de toekomst van Preferred. ‘Het team is Preferred' waarin jij als onderdeel van het team, het verschil kan maken.

Wekelijks hebben we een bootcamp waar je bij kunt aansluiten. Geen dag is hetzelfde, iedere dag zijn er nieuwe uitdagingen door de diversiteit aan opdrachtgevers, bestemmingen en type projecten/reserveringen.
Wat

Hotel- en vergadersuggesties

Bilderberg Garden
Kasteel De Vanenburg
Leonardo City Center
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten
Van der Valk Hotel ARA Zwijndrecht
Hotel de Sterrenberg
Rotterdam Marriott Hotel
Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Wings Hotel Rotterdam
referenties