+31 (0)299 65 65 27
  • en

Nieuws


VACATURE BUSINESS DEVELOPMENT TALENT

Preferred Hotel Reservations is sinds 1999 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van zakelijke hotelreserveringen. Ook tijdens COVID hebben wij niet stil gezeten, wij hebben weer een nieuw product ontwikkeld en zijn klaar voor de periode na de lockdown. Jij ook? Als onderstaande functie je gelijk enthousiast maakt, dan horen we heel graag van je!

Business Development Talent (24-40 uur p.w.)

Als Business Development medewerker ben je verantwoordelijk voor het werven van nieuwe opdrachten, met name van congresorganisatoren en leg je contacten met corporate organisaties. De nadruk ligt op het informeren van potentieel nieuwe opdrachtgevers aangaande de kosteloze service die Preferred biedt en de voordelen om met Preferred te werken. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het succesvol op de markt brengen van een nieuw ontwikkelde en unieke applicatie, waarbij je samenwerkt met (social) media experts en betrokken bent bij de verdere ontwikkeling. Je krijgt in deze functie ondersteuning vanuit het team, ongeveer 0.5fte.

Wat zoeken we in de juiste kandidaat:
• Je hebt een relevant en actueel netwerk opgebouwd, bij voorkeur vanuit de hotelbranche bij corporate- en congres organisaties
• Je hebt ervaring met business development binnen de zakelijke reisbranche
• Je vindt het heerlijk om nieuwe contacten te leggen, persoonlijk én telefonisch
• Je hebt ruime ervaring in acquisitie met aantoonbaar resultaat
• Je hebt marketing ervaring waaronder ruime kennis van social media mogelijkheden
• Je hebt interesse in online tools, technologische ontwikkelingen en kunt een adviserende rol daarin aannemen
• Je werkt zelfstandig, bent energiek, ondernemend en resultaat gedreven
• Je neemt initiatief en vindt het fijn om strategisch en creatief bezig te zijn
• Je bent positief ingesteld, ziet kansen en weet te enthousiasmeren
• Je bent in het bezit van een auto

Waarom jij onderdeel wilt zijn van Preferred: Preferred is een toonaangevende onafhankelijke Hotel Specialist en marktleider op het gebied van hotel reserveringen voor de muziek/festival branche in Nederland. Daarnaast heeft Preferred een specialisatie op corporate hotel reserveringen en reserveringen voor congressen. Voor congressen beschikt Preferred over een fantastische eigen online tool; de Room Kit. Vanwege deze technologie en de kwalitatief zeer goede service groeit deze doelgroep snel.

Preferred beschikt over prachtige referenties. Wij zijn trots dat we de hotelreserveringen hebben verzorgd voor de MTV EMA's in Rotterdam, Londen en Bilbao, het EU Voorzitterschap in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken en we doen jaarlijks vele festivals waaronder Lowlands en North Sea Jazz. Op dit moment verzorgen we alle reserveringen voor het Eurovisie Songfestival.

Ons team kenmerkt zich door een enorme passie voor hotels, collegialiteit en teamwork. Geen dag is hetzelfde, iedere dag zijn er nieuwe uitdagingen door de diversiteit aan opdrachtgevers, bestemmingen en type projecten/reserveringen. Preferred heeft veel loyale opdrachtgevers die onze service enorm waarderen.

Wil jij ons team komen versterken of heb je vragen, neem dan contact op met Wendy Wessels via w.wessels@preferredhotelreservations.nl. Startdatum kan in overleg bepaald worden. Uiteraard behandelen wij alle reacties vertrouwelijk. Meer informatie over Preferred kun je op de website vinden: www.preferredhotelreservations.nl

 

Nieuwsbrieven

 

Mei

Een nieuwe maand betekent een nieuwe Preferred nieuwsbrief! In deze editie lees je over de subsidieregeling voor (zakelijke) evenementen. Ibis Styles Delft City Centre is recent geopend, net als Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam. En ben je nog op zoek naar een inspirerende vergader locatie? Je leest over de mogelijkheden bij Hotel de Sterrenberg. Lees hier verder!

April

In de nieuwsbrief van april lees je over de nieuwe partnership met Conferli. En vergaderen met inachtneming van 1.5 meter afstand? Dat kan met hulp van Preferred! Verder lees je over de nieuw geopende hotels, Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam en Fletcher Hotel - Restaurant ByZoo Emmen. We delen het laatste Eurovisie nieuws, én je maakt deze maand kans op een overnachting bij Moxy Amsterdam Houthaven. Lees hier snel verder. 

Maart

Een nieuwe week én een nieuwe maand, dus ook tijd voor een nieuwe nieuwsbrief! In de editie van maart lees je over de bijzondere locaties Kontakt der Kontinenten in Soesterberg en blooming in Bergen. En even een andere werkomgeving nodig? Sircle Collection heeft de oplossing! Lees hier snel verder voor meer leuk nieuws. 

Hotel- en vergadersuggesties

Htel Serviced Apartments Amsterdam-Amstelveen
Sofitel Legend The Grand Amsterdam
The Ridge Delft
Wings Hotel Rotterdam
Blooming Hotel en Conferentielandgoed
Leonardo City Center
Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade
Bilderberg Garden
Hotel de Sterrenberg
referenties