+31 (0)299 65 65 27
  • en

Nieuws

De nieuwsbrief van juli staat in het kader van het (her)ontdekken van de mooiste plekken in Nederland. Preferred deelt heel wat tips voor dé perfecte staycation! Nog geen tijd voor vakantie? In de nieuwsbrief lees je ook over een inspirerende vergaderlocatie in het hart van Rotterdam. 

Naast hotelovernachtingen voor individuele reizigers, groepen, projecten, congressen en bijeenkomsten boekt Preferred voor haar gasten ook Serviced Apartments. In de nieuwsbrief van juni lees je hier alles over.

In de nieuwsbrief van mei kan je lezen over hoe hotels zich voorbereiden op de nieuwe 1,5 meter-samenleving. Ook gaan veel hotels en vergaderlocaties creatief om met de leegstaande kamers en zalen. Lees hier meer over in onze nieuwsbrief van mei via deze link.

Voor zowel onze opdrachtgevers als onze partner hotel zijn het moeilijke en onzekere tijden. Wij willen daarom iedereen graag een hart onder de riem steken en laten weten dat Preferred juist nu ook voor jullie klaar staat! Lees onze nieuwsbrief van april via deze link.

Hotel- en vergadersuggesties

Hotel de Sterrenberg
Htel Serviced Apartments Amsterdam-Amstelveen
Bilderberg Garden
INK Hotel
Kasteel De Vanenburg
Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark
Rotterdam Marriott Hotel
Wings Hotel Rotterdam
The Green Tower Eindhoven