+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Rotterdam Marriott Hotel

Het Rotterdam Marriott Hotel biedt 228 kamers met moderne faciliteiten in de iconische Millennium Toren, recht tegenover het Centraal Station van Rotterdam.

De ruime hotelkamers bieden uitzicht op de skyline van de stad. Elke kamer heeft airconditioning en is uitgerust met voorzieningen als een 42-inch flatscreen-tv, high speed internet en koffie- en theefaciliteiten.

Op de eerste etage van het hotel vindt u het in 2018 met een Michelin ster bekroonde restaurant The Millèn van chef-kok en eigenaar Wim Severein. In restaurant The Millèn kunt u genieten van een culinaire lunch of diner, zowel zakelijk als privé. Daarnaast is er een private dining ruimte beschikbaar tot 16 personen.
In de Lobby op de begane grond bevindt zich Pillars Bar & Kitchen. Hier kunt u terecht voor heerlijke gerechten, innovatieve cocktails of een goed glas wijn.

Het Rotterdam Marriott Hotel is hiernaast zeer geschikt voor vergaderingen en congressen. Het hotel beschikt over 4 boardrooms en de Rotterdam zaal. In januari is de Rotterdam Zaal & Rotterdam Foyer volledig gerenoveerd. Deze zaal is op te splitsen in twee kleinere zalen. Hierdoor biedt de ruimte verschillende mogelijkheden in opstelling en functionaliteit. De naastgelegen Foyer is uitermate geschikt voor een lunch of receptie. Ook beschikt het hotel over boardrooms welke zijn voorzien van alle moderne faciliteiten en een prachtig uitzicht. Deze kunnen dienen als break-out rooms. Het hotel is daarnaast fysiek verbonden via een loopbrug met ICC De Doelen welke een capaciteit heeft voor congressen en evenementen tot 3000 personen. Ook heeft het hotel hun capaciteit en concept volledig aangepast naar het "nieuwe normaal".

De M Club Lounge biedt exclusief toegang voor gasten die verblijven in een Executive kamer of Suite. In de Lounge kunt u genieten van heerlijk hapjes en drankjes.

Vanaf luchthaven Schiphol is het 25 minuten met de trein naar het Centraal Station van Rotterdam. Daarvandaan loopt u in slechts 1 minuut naar het Rotterdam Marriott Hotel. De luchthaven Rotterdam The Hague ligt op 10 minuten rijden van het hotel. Internationale treinen zoals de Thalys (2,5 uur van Parijs), de ICE's van de Deutsche Bahn en de Eurostar (3 uur van Londen) stoppen alle op het Centraal Station van Rotterdam.

hotel c8d9ba4b52f0182761bb8b1abb9cddea.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Hotel de Sterrenberg
Kasteel De Vanenburg
De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events
Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Centre
Rotterdam Marriott Hotel
referenties