+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Rotterdam Marriott Hotel

Het Rotterdam Marriott Hotel biedt 228 elegante kamers met moderne faciliteiten in de iconische Millennium Toren, recht tegenover het Centraal Station van Rotterdam.

De ruime en onlangs gerenoveerde hotelkamers bieden uitzicht op de skyline van de stad. Elke kamer heeft airconditioning en is uitgerust met voorzieningen als een 42-inch flatscreen-tv, high speed internet en koffie- en theefaciliteiten.

Op de eerste etage van het hotel vindt u het in 2018 met een Michelin ster bekroonde restaurant The Millèn van chef-kok en eigenaar Wim Severein. In restaurant The Millèn kunt u genieten van een culinaire lunch of diner, zowel zakelijk als privé. Daarnaast is er een private dining ruimte beschikbaar tot 16 personen.
Indien u meer van casual en shared dining houdt biedt het hotel Pillars Bar & Kitchen gelegen in de bruisende hotellobby op de begane grond.

Het Rotterdam Marriott Hotel is de perfecte locatie om uw zakelijke bijeenkomst of een evenement te organiseren. Het Rotterdam Marriott Hotel beschikt over eersteklas vergaderzalen en boardrooms om samen te komen. De Rotterdam Zaal biedt 134m2 eersteklas vergaderruimte met hoge plafonds, voldoende daglicht en faciliteiten, geschikt voor 120 personen. De vier boardrooms zijn gerenoveerd en voorzien van moderne faciliteiten , gelegen op de hogere verdiepingen in het hotel. Het hotel is daarnaast fysiek verbonden via een loopbrug met ICC De Doelen welke een capaciteit heeft voor congressen en evenementen tot 3000 personen.

Vanaf luchthaven Schiphol is het 25 minuten met de trein naar het Centraal Station van Rotterdam. Daarvandaan loopt u in slechts 1 minuut naar het Rotterdam Marriott Hotel. De luchthaven Rotterdam The Hague ligt op 10 minuten rijden van het hotel. Internationale treinen zoals de Thalys (2,5 uur van Parijs), de ICE's van de Deutsche Bahn en de Eurostar (3 uur van Londen) stoppen alle op het Centraal Station van Rotterdam.

hotel c8d9ba4b52f0182761bb8b1abb9cddea.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Grand Hotel Amrath Amsterdam
Leonardo City Center
Sandton IJsselhotel
Apollo Museum Hotel
Bilderberg Garden
Rotterdam Marriott Hotel
Apollo Hotel Vinkeveen Amsterdam
Kasteel De Vanenburg
Hotel de Sterrenberg