+31 (0)299 65 65 27
  • en

Referenties

Onze opdrachtgevers
Preferred Hotel Reservations werkt al sinds 1999 voor een groot aantal opdrachtgevers waarbij wij er trots op zijn dat de meeste contactpersonen al vele jaren gebruik maken van onze service. De branches zijn zeer divers: banken, verzekeraars, consultancy en overheid maar ook de entertainment industrie. Hieronder een aantal enthousiaste reacties van opdrachtgevers die u voor gingen!

 

Floor de Wit, het Concertgebouw:
Sinds een paar jaar werk ik met Wendy en haar enthousiaste team van Preferred Hotel Reservations. Het hele team heeft een zeer klantvriendelijke en professionele houding, met veel begrip voor specifieke wensen van artiesten die optreden in het Concertgebouw. Bovendien zit de reactie op een verzoek binnen een oogwenk in mijn mailbox. Ik zou iedereen aanbevelen om met Preferred Hotel Reservations te werken.

Jeanine Mulders, AMC Congresorganisatie
Wat ik prettig vind aan de samenwerking met Preferred is dat altijd vlak voor de reservering nog contact opgenomen wordt om de laatste details te bespreken en de prijs wordt dan ook nog eens goed gecheckt bij het hotel. Daarnaast is er veel 1 op 1 contact met de contactpersonen. 

Paul Kuilboer, de Marktkantine: 
Wij zijn erg tevreden over de service van Preferred en de samenwerking die wij met hun hebben. Preferred staat wat ons betreft voor snel en persoonlijk contact. Daarnaast denken ze altijd in oplossingen tijdens drukke dagen waarop wij hotels moeten boeken.

Kors Eijkelboom, Paradiso:
P
referred Hotel Reservations is een betrouwbare partner voor Paradiso Productie. De geboden service neemt ons werk uit handen en helpt bij het vinden van de beste hotel deals in de onstuimige Amsterdamse markt. Mijn team is blij met de jarenlange prettige samenwerking.

Susan Dijkstra, Erasmus MC het Congresbureau, boekt diverse congressen via Preferred:
Preferred zorgt voor de reserveringen, boekingen en houdt de optieverval data in de gaten. Door regelmatige, heldere terugkoppeling, ben je als klant steeds exact op de hoogte van de status van je boekingen. En dat werkt wel zo prettig. Een professionele partij die je aan je congres- organisatieteam toe kan voegen!

Nienke Offermans, Sony Music Entertainment Nederland:
Mijn contact met Preferred is prima! Ook als mijn contactpersoon afwezig was kon ik met iemand spreken die op de hoogte was van mijn reservering. Over de service van Preferred ben ik erg tevreden.

Prof. Dr. G.C. van der Weijden, Universiteit Utrecht (WAHVM Congres Utrecht):
Nogmaals dank, ook aan je collega's. Jullie vormen als Preferred een uitermate klantvriendelijk en efficiënt team! Een voorbeeld voor veel organisaties.

Mevrouw N. Haakman, European Organ Festival, Utrecht over de Room Kit:
Hartelijk dank voor alle informatie, het is erg overzichtelijk gepresenteerd!  De link naar de hotels ziet er goed uit! Fijn dat de locaties vermeld staan en info over het hotel en de prijzen.

Mr. A. Burgos-Riano, PPD, Parijs (PNS/INC Congres, Rotterdam):
Your mail just fulfilled all my wishes!  I would like to take the opportunity to say again a BIG thank you. I really appreciate your professionalism - your communication skills and prompt replies. Thank you!

Mrs. Y. Zuijdam - Eureko Academy Life & Pensions:
Met Preferred samenwerken is erg prettig. De dames hebben allemaal hun eigen expertise, maar kunnen je met iedere vraag helpen. Dat maakt dat je snel kunt schakelen en nooit zonder antwoord het gesprek beëindigd. Ze luisteren echt naar je wensen en spelen hier heel goed op in. Daarbij zijn ze ook altijd zeer vriendelijk en persoonlijk betrokken, wat het contact zeer aangenaam maakt.

Hotel- en vergadersuggesties

The Ridge Delft
Blooming Hotel en Conferentielandgoed
Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade
Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark
Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Sandton Château de Raay
INK Hotel
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten
De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events