+31 (0)299 65 65 27
  • en

Referenties

 

Onze opdrachtgevers
Preferred Hotel Reservations werkt al sinds 1999 voor een groot aantal opdrachtgevers waarbij wij er trots op zijn dat de meeste contactpersonen al vele jaren gebruik maken van onze service. De branches zijn zeer divers: banken, verzekeraars, consultancy en overheid maar ook de entertainment industrie. Hieronder een aantal enthousiaste reacties van opdrachtgevers die u voor gingen!

 

Mirela Chiscan - Ice Marine Design
Great customer service. Thank you Fleur! Any questions answered on time, staff available at all times. Good communication. Please be sure that I Would not hesitate to recommend this service

Floor de Wit, het Concertgebouw:
Sinds een paar jaar werk ik met Wendy en haar enthousiaste team van Preferred Hotel Reservations. Het hele team heeft een zeer klantvriendelijke en professionele houding, met veel begrip voor specifieke wensen van artiesten die optreden in het Concertgebouw. Bovendien zit de reactie op een verzoek binnen een oogwenk in mijn mailbox. Ik zou iedereen aanbevelen om met Preferred Hotel Reservations te werken.

Arjen Oosterbaan - Film Producer:
Voor filmprojecten met grote internationale crews werk ik al meer dan 10 jaar met Preferred. Het juiste hotel vinden is één van de belangrijkste onderdelen van een succesvolle productie, en Preferred verzorgt de zoektocht en onderhoudt alle contacten met het hotel. Ondanks de veeleisende wensen en de vele veranderingen die aan de lopende band voorkomen bij iedere productie, blijft iedereen bij Preferred altijd vriendelijk, superflexibel en meedenkend, met nooit een onvertogen woord. Ik kan het daarom iedereen van harte aanbevelen

Jeanine Mulders, AMC Congresorganisatie:
Wat ik prettig vind aan de samenwerking met Preferred is dat altijd vlak voor de reservering nog contact opgenomen wordt om de laatste details te bespreken en de prijs wordt dan ook nog eens goed gecheckt bij het hotel. Daarnaast is er veel 1 op 1 contact met de contactpersonen. 

Kors Eijkelboom, Paradiso:
P
referred Hotel Reservations is een betrouwbare partner voor Paradiso Productie. De geboden service neemt ons werk uit handen en helpt bij het vinden van de beste hotel deals in de onstuimige Amsterdamse markt. Mijn team is blij met de jarenlange prettige samenwerking.

Susan Dijkstra, Erasmus MC het Congresbureau, boekt diverse congressen via Preferred:
Preferred zorgt voor de reserveringen, boekingen en houdt de optieverval data in de gaten. Door regelmatige, heldere terugkoppeling, ben je als klant steeds exact op de hoogte van de status van je boekingen. En dat werkt wel zo prettig. Een professionele partij die je aan je congres- organisatieteam toe kan voegen!

Prof. Dr. G.C. van der Weijden, Universiteit Utrecht (WAHVM Congres Utrecht):
Nogmaals dank, ook aan je collega's. Jullie vormen als Preferred een uitermate klantvriendelijk en efficiënt team! Een voorbeeld voor veel organisaties.

Mevrouw N. Haakman, European Organ Festival, Utrecht over de Room Kit:
Hartelijk dank voor alle informatie, het is erg overzichtelijk gepresenteerd!  De link naar de hotels ziet er goed uit! Fijn dat de locaties vermeld staan en info over het hotel en de prijzen.

Mr. A. Burgos-Riano, PPD, Parijs (PNS/INC Congres, Rotterdam):
Your mail just fulfilled all my wishes!  I would like to take the opportunity to say again a BIG thank you. I really appreciate your professionalism - your communication skills and prompt replies. Thank you!

Marcella Zwagers - Ministry of Foreign Affairs - EU Voorzitterschap 2016
During The Netherlands EU Presidency in 2016 I have worked together with Preferred Hotel Reservations. They did such a great job! Always staying calm and friendly during this hectic period in which we repeatedly asked for last minute changes. It was great pleasure working with Preferred Hotel Reservations and I would highly recommend them. 

 

 

 

Hotel- en vergadersuggesties

Hotel de Sterrenberg
Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Centre
Rotterdam Marriott Hotel
Kasteel De Vanenburg
referenties