+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Kasteel De Vanenburg

Kasteel De Vanenburg in Putten is een authentiek 17e-eeuws landgoed en biedt alle mogelijkheden voor zakelijke meetings, diners en overnachtingen in stijl en klasse.

Zakelijkheid en sfeer gaan hand en hand op dit bijzondere landelijke landgoed. Dat bewijst Kasteel De Vanenburg elke dag opnieuw. De vergaderzalen zijn voorzien van de nieuwste audiovisuele middelen. De restaurantzalen hebben een prachtige ambiance. In de rustieke omgeving genieten gasten prinsheerlijk van een overnachting in één van de luxe hotelkamers.

Mogelijkheden
Kasteel De Vanenburg beschikt over 10 vergaderruimtes. Elke zaal is uniek en heeft haar eigen sfeer. De grootste zaal is het Groot Auditorium met ruimte voor 300 personen, daarnaast is de Staetenzaal zeer geschikt voor een besloten boardmeeting.
Kasteel De Vanenburg beschikt over 52 hotelkamers, ideaal voor een meerdaagse bijeenkomst. Het team van reserveringen geeft graag advies om de faciliteiten bij de bijeenkomsten zo goed mogelijk in te vullen. Een geslaagde zakelijke bijeenkomst is het gezamenlijke doel.

Culinair genieten
Bij een complete zakelijke bijeenkomst hoort natuurlijk een culinair diner. Met veel passie en persoonlijke aandacht zet de keukenbrigade van dag tot dag verrassende creaties op tafel. Van vergaderontbijt tot smakelijke lunch; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Authenticiteit
Kasteel De Vanenburg heeft een bijzondere en rijke historie. Bij de aankleding van het landschap en zalen is hierbij goed over nagedacht. De combinatie van moderne techniek en historische elementen zorgen voor veel verrassingen.

Bereikbaarheid
Kasteel De Vanenburg ligt centraal in Nederland, aan de rand van de Veluwe. Op slechts 5 minuten afstand van de A28 en op 1 kilometer vanaf treinstation Putten. Kasteel De Vanenburg heeft gratis parkeergelegenheid voor ruim 300 auto's.

hotel 9fdc496688f1b6b7da17716c31fa5159.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Rotterdam Marriott Hotel
De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events
Hotel de Sterrenberg
Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark
INK Hotel
Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade
Premier Suites Plus Amsterdam
The Green Tower Eindhoven
Wings Hotel Rotterdam
referenties