+31 (0)299 65 65 27
  • en

Preferred Hotel Reservations


Wendy Wessels - Managing Director

Wendy is oprichter van Preferred en dagelijks actief als Managing Director. Na een opleiding aan de Hoge Hotelschool heeft ze als Sales Manager voor diverse hotels gewerkt. Het onafhankelijk kunnen adviseren en onderhandelen van hotel accommodatie voor opdrachtgevers is haar ambitie. Dit is exact wat Preferred doet en waar Wendy met veel passie het team op aanstuurt.

Email - LinkedIn

 


Lise de Jong - Senior Hotel Consultant
Na haar studie aan de Hoge Hotelschool heeft Lise werkervaring opgedaan in diverse hotels in binnen- en buitenland. Lise is binnen Preferred een vertrouwd gezicht voor de entertainment boekingen. Haar hands on mentaliteit en analytische blik zorgen er voor dat alle processen goed bewaakt worden.

Email - LinkedIn

 

 

 

Marlies Koelemeijer - Senior Hotel Consultant

Na haar opleiding International Hospitality Management in Leeuwarden is Marlies gestart bij Preferred en heeft zich ontwikkeld binnen de congres en corporate markt. Tevens is Marlies accountmanager van diverse opdrachtgevers binnen Preferred, voert zij contractonderhandelingen met hotels én verzorgt zij de management informatie voor de opdrachtgevers.

Email - LinkedIn

 


Esther Kruijswijk - Senior Hotel Consultant

Esther heeft na haar studie de toeristische kant van de reismarkt verkend en veel internationale vakantiereizen geboekt bij een touroperator. Daarna is zij werkzaam geweest bij diverse hotels op de afdelingen reserveringen, yield en sales. De daar opgedane kennis brengt zij nu graag voor u in praktijk bij Preferred, door het boeken van individuele en groepreserveringen en de organisatie van externe bijeenkomsten!

Email - LinkedIn


Nina Koemans - Senior Hotel Consultant
Nina is in 2018 bij Preferred begonnen als stagiair en na het afronden van haar studie Hotel en Event Management aan Hogeschool Tio Amsterdam inmiddels doorgegroeid tot Senior Hotel Consultant. Nina is binnen Preferred dan ook een bekend gezicht geworden en dan met name voor de entertainment opdrachtgevers. Naast het reguliere werk, mag Nina zich ook de feestcommissie noemen en zorgt zij ervoor dat team leuke dingen met elkaar blijft doen.

Email - LinkedIn

 

 

Kim van der Plas - Hotel Consultant
Na meer dan 10 jaar gewerkt te hebben voor een Destination Management Company heeft Kim enkele jaren geleden ervoor gekozen de overstap te maken naar Preferred. Kim is bij Preferred verantwoordelijk voor alle congres gerelateerde aanvragen. Daarnaast houdt zij zich bezig met verschillende projecten, waaronder ons nieuwe platform voor Serviced Apartments.

Email - LinkedIn

 

 

Eveline Gerritsen - Hotel Consultant
Na haar opleiding Toerisme heeft Eveline ruim 15 jaar in verschillende hotels gewerkt, waarvan het laatste half jaar op de sales afdeling van een hotel. De kennis die in hotels is opgedaan, komt binnen Preferred goed van pas. Samen met Esther werkt Eveline voor de corporate opdrachtgevers, en verzorgen zij individuele en groepsreserveringen en boeken en zoeken zij de geschikte vergaderlocatie voor onze opdrachtgevers.

Email 

 

Fleur Haije - Hotel Consultant
Fleur heeft haar studie Hotel- en Eventmanagement gevolgd bij de Hogelschool TIO in Amsterdam. Na een half jaar stage te hebben gelopen bij Preferred is Fleur nu een vaste waarde binnen Preferred. De kennis die ze tijdens haar stage heeft opgedaan zal zij dan ook volledig inzetten om de afdeling congressen te ondersteunen.

Email

 

Roos Schilder - Stagiaire
Roos volgt de studie Tourism Management bij Hogeschool Inholland Diemen en loopt nu stage bij Preferred. Onder andere zal zij verantwoordelijk zijn voor het verwerken van reserveringen en alle communicatie met de boeker gedurende het reserveringsproces voor zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Met veel affiniteit voor de toeristische branche wil Roos graag op deze manier haar kennis uitbreiden.

Email

 

preferred

Hotel- en vergadersuggesties

Kasteel De Vanenburg
Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Centre
Hotel de Sterrenberg
Sofitel Legend The Grand Amsterdam
De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events
Bilderberg Garden
referenties