+31 (0)299 65 65 27
  • en

Preferred Hotel Reservations

Wendy Wessels is de Managing Director van Preferred.
Wendy is de oprichter van Preferred en dagelijks actief als Managing Director. Na een opleiding aan de Hoge Hotelschool, heeft ze als Sales Manager voor verschillende hotels gewerkt. Het onafhankelijk kunnen adviseren en onderhandelen van hotel accommodatie voor opdrachtgevers was haar ambitie. Dit is exact wat Preferred doet en waar Wendy met veel passie het team op aanstuurt.

LinkedIn: Wendy Wessels
Stuur Wendy een e-mai
l

Lise de Jong is sinds 2007 werkzaam als Senior Hotel Consultant.

Na werkervaring opgedaan te hebben in diverse hotels in binnen- en buitenland, heeft Lise zich bij het team van Preferred gevoegd. Lise is binnen Preferred hét gezicht van de entertainment boekingen! Haar hands on mentaliteit en analytische blik zorgen er voor dat alle processen goed bewaakt worden!


Linkedin: Lise de Jong
Stuur Lise een e-mail

Marlies Koelemeijer is sinds 2008 werkzaam als Senior Hotel Consultant.
Na haar opleiding International Hospitality Management in Leeuwarden is Marlies gestart bij Preferred en heeft zich ontwikkeld binnen de congres- en entertainment markt. Tevens is Marlies accountmanager van diverse opdrachtgevers binnen Preferred, voert zij de contractonderhandelingen met hotels uit én verzorgt zij de management informatie voor de opdrachtgevers.

Linkedin: Marlies Koelemeijer
Stuur Marlies een e-mail

Leon Rosmalen is sinds 2012 werkzaam als Business Developer. 

Na een succesvolle stage van 10 maanden bij Preferred is Leon sinds augustus 2013 in vaste dienst getreden. Leon heeft werkervaring opgedaan in diverse hotels in binnen- en buitenland tijdens zijn stages voor de Middelbare en Hogere Hotelschool. Binnen Preferred voert Leon sales en marketing gerelateerde activiteiten uit. Ook bezoekt hij diverse nationale en internationale beurzen. Tevens is hij verantwoordelijk voor diverse administratieve taken. 

LinkedIn: Leon Rosmalen
Stuur Leon een e-mail

Esther Kruijswijk is sinds 2013 werkzaam als Hotel Consultant. 
Esther heeft na haar studie de toeristische kant van de reismarkt verkend en veel internationale vakantiereizen geboekt bij een touroperator. Daarna is zij werkzaam geweest bij diverse hotels, onder andere Hampshire Hospitality en Blue Bay Hotel Curaçao, op de afdelingen reserveringen, yield en sales. De daar opgedane kennis brengt zij nu graag voor u in de praktijk bij Preferred, door het boeken van individuele en groepsreserveringen en de organisatie van externe bijeenkomsten!

LinkedIn: Esther Kruijswijk
Stuur Esther een e-mail

Eefke Thoone is sinds 2017 werkzaam als Hotel Consultant.

Na enkele jaren als reisleidster in het buitenland is Eefke teruggekomen naar Nederland om haar studie Hotel & Hospitality Management succesvol af te ronden. Hierna heeft ze op verschillende afdelingen van hotels gewerkt in Amsterdam en Rotterdam, om daarna ervaring op te doen met het maken van hotelboekingen voor de entertainment- en congresmarkt. Bij Preferred gebruikt ze deze ervaringen om de boekingen voor de entertainmentindustrie te maken. 

Linkedin: Eefke Thoone
Stuur Eefke een e-mail

 

 

 

 

 

 

 


 

preferred

Hotel- en vergadersuggesties

Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach
Postillion Convention Centre Amsterdam
Postillion Hotel Dordrecht
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten
Ramada Apollo Amsterdam Centre
Bilderberg Garden
Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Grand Hotel Amrath Amsterdam
Apollo Hotel Amsterdam