+31 (0)299 65 65 27
  • en

Preferred Hotel Reservations

Wendy Wessels - Managing Director
Wendy is oprichter van Preferred en dagelijks actief als Managing Director. Na een opleiding aan de Hoge Hotelschool heeft ze als Sales Manager voor diverse hotels gewerkt. Het onafhankelijk kunnen adviseren en onderhandelen van hotel accommodatie voor opdrachtgevers was haar ambitie. Dit is exact wat Preferred doet en waar Wendy met veel passie het team op aanstuurt.

Email - LinkedIn


Lise de Jong - Senior Hotel Consultant
Na werkervaring opgedaan te hebben in diverse hotels in binnen- en buitenland, heeft Lise zich bij het team van Preferred gevoegd. Lise is binnen Preferred hét gezicht van de entertainment boekingen. Haar hands on mentaliteit en analytische blik zorgen er voor dat alle processen goed bewaakt worden.

Email - LinkedInMarlies Koelemeijer - Senior Hotel Consultant

Na haar opleiding International Hospitality Management in Leeuwarden is Marlies gestart bij Preferred en heeft zicht ontwikkeld binnen de congres en corporate markt. Tevens is Marlies accountmanager van diverse opdrachtgevers binnen Preferred, voert zij contractonderhandelingen met hotel uit én verzorgt zij de management informatie voor de opdrachtgevers.

Email - LinkedIn
Leon Rosmalen - Business Developer

Na een succesvolle stage van 10 maanden bij Preferred is Leon sinds augustus 2013 in vaste dienst getreden. Leon heeft werkervaring opgedaan in diverse hotels in binnen- en buitenland tijdens zijn stages voor de Middelbare en Hogere Hotelschool. Binnen Preferred voert Leon sales gerelateerde activiteiten uit, tevens is hij verantwoordelijk voor diverse administratieve taken.

Email - LinkedIn


Esther Kruijswijk - Senior Hotel Consultant
Esther heeft na haar studie de toeristische kant van de reismarkt verkend en veel internationale vakantiereizen geboekt bij een touroperator. Daarna is zij werkzaam geweest bij diverse hotels, onder andere Hampshire Hospitality en Blue Bay Hotel Curaçao, op de afdelingen reserveringen, yield en sales. De daar opgedane kennis brengt zij nu graag voor u in de praktijk bij Preferred, door het boeken van individuele en groepreserveringen en de organisatie van externe bijeenkomsten!

Email - LinkedIn

Eefke Hussain - Thoone - Hotel Consultant
Na enkele jaren als reisleidster in het buitenland gewerkt te hebben is Eefke teruggekeerd naar Nederland om haar studie Hotel & Hospitality Management succesvol af te ronden. Hierna heeft ze op verschillende afdelingen van hotels in Amsterdam en Rotterdam gewerkt, om daarna ervaring op te doen met het maken van hotelboekingen voor de congres- en entertainment markt. Bij Preferred gebruikt ze deze ervaring om de boekingen voor de entertainment industrie te maken.

Email - LinkedIn


Patty Watthanakibut - Hotel Consultant

Na de opleiding International Hospitality Management in Leeuwarden heeft Patty in diverse 5-sterren hotels ervaring opgedaan in de F&B afdeling, zowel operationeel als in the back of house. Hier heeft zij veel geleerd van de professionaliteit en passie voor de gastvrijheid van haar (ex)collega's. Daarnaast heeft zij geleerd dat je gasttevredenheid behoudt en overtreft door extra stappen te zetten. Deze kennis neemt zij mee naar Preferred en brengt ze met veel plezier in de praktijk in team entertainment.

Email - LinkedIn

Nina Koemans - Junior Hotel Consultant
Nina is nog bezig met de studie Hotel en Event Management aan TIO Amsterdam en loopt stage bij Preferred. Ze heeft door haar opleiding al enige ervaring in de hotelwereld, maar ze is nu haar kennis verder aan het uitbreiden. Bij Preferred is ze nu werkzaam op de afdeling corporate en assisteert zij met alle individuele en groepsreserveringen en de organisatie van externe bijeenkomsten.

Email - LinkedIn

 

 

 


 

preferred

Hotel- en vergadersuggesties

Bilderberg Garden
Apollo Hotel Groningen
Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach
Ramada Apollo Amsterdam Centre
Apollo Hotel Amsterdam
Apollo Hotel Vinkeveen Amsterdam
INK Hotel
Postillion Hotel Utrecht-Bunnik
Postillion Hotel Dordrecht