+31 (0)299 65 65 27
  • en

Preferred Hotel Reservations


Wendy Wessels - Managing Director

Wendy is oprichter van Preferred en dagelijks actief als Managing Director. Na een opleiding aan de Hoge Hotelschool heeft ze als Sales Manager voor diverse hotels gewerkt. Het onafhankelijk kunnen adviseren en onderhandelen van hotel accommodatie voor opdrachtgevers is haar ambitie. Dit is exact wat Preferred doet en waar Wendy met veel passie het team op aanstuurt.

Email - LinkedIn

 


Lise de Jong - Senior Hotel Consultant
Na haar studie aan de Hoge Hotelschool heeft Lise werkervaring opgedaan in diverse hotels in binnen- en buitenland. Lise is binnen Preferred een vertrouwd gezicht voor de entertainment boekingen. Haar hands on mentaliteit en analytische blik zorgen er voor dat alle processen goed bewaakt worden.

Email - LinkedIn

 

 

 

Marlies Koelemeijer - Senior Hotel Consultant

Na haar opleiding International Hospitality Management in Leeuwarden is Marlies gestart bij Preferred en heeft zich ontwikkeld binnen de congres en corporate markt. Tevens is Marlies accountmanager van diverse opdrachtgevers binnen Preferred, voert zij contractonderhandelingen met hotels én verzorgt zij de management informatie voor de opdrachtgevers.

Email - LinkedIn

 


Esther Kruijswijk - Senior Hotel Consultant

Esther heeft na haar studie de toeristische kant van de reismarkt verkend en veel internationale vakantiereizen geboekt bij een touroperator. Daarna is zij werkzaam geweest bij diverse hotels op de afdelingen reserveringen, yield en sales. De daar opgedane kennis brengt zij nu graag voor u in praktijk bij Preferred, door het boeken van individuele en groepreserveringen en de organisatie van externe bijeenkomsten!

Email - LinkedIn


Nina Koemans - Hotel Consultant
Nadat Nina meerdere stages bij Preferred goed heeft afgerond, heeft ze in oktober 2019 haar diploma behaald voor de studie Hotel en Event Management op Hogeschool TIO in Amsterdam. Ze heeft door haar opleiding al enige ervaring in de hotelwereld en is nu haar kennis verder aan het uitbreiden. Bij Preferred is ze werkzaam op de afdeling entertainment en assisteert zij met plezier bij alle individuele en groepsreserveringen.

Email - LinkedIn

 

 

Kim van der Plas - Project Manager
Na meer dan 10 jaar gewerkt te hebben voor een Destination Management Company heeft Kim ervoor gekozen de overstap te maken naar Preferred. De kennis die zij heeft opgedaan in de congres- en hotelwereld zal zij inzetten bij het optimaliseren van de verschillende systemen waar Preferred mee werkt. Daarnaast zal zij het team congressen ondersteunen.

Email - LinkedIn

 

 

 


preferred

Hotel- en vergadersuggesties

Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Centre
Apollo Hotel Vinkeveen Amsterdam
Kasteel De Vanenburg
Rotterdam Marriott Hotel
Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Park Inn by Radisson Amsterdam City West
De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events
Wings Hotel Rotterdam
Premier Suites Plus Amsterdam
referenties