+31 (0)299 65 65 27
  • en

Preferred Hotel Reservations

Wendy Wessels - Managing Director
Wendy is oprichter van Preferred en dagelijks actief als Managing Director. Na een opleiding aan de Hoge Hotelschool heeft ze als Sales Manager voor diverse hotels gewerkt. Het onafhankelijk kunnen adviseren en onderhandelen van hotel accommodatie voor opdrachtgevers is haar ambitie. Dit is exact wat Preferred doet en waar Wendy met veel passie het team op aanstuurt.

Email - LinkedIn

 


Lise de Jong - Senior Hotel Consultant
Na haar studie aan de Hoge Hotelschool heeft Lise werkervaring opgedaan in diverse hotels in binnen- en buitenland. Lise is binnen Preferred een vertrouwd gezicht voor de entertainment boekingen. Haar hands on mentaliteit en analytische blik zorgen er voor dat alle processen goed bewaakt worden.

Email - LinkedIn

 

 

 

Marlies Koelemeijer - Senior Hotel Consultant

Na haar opleiding International Hospitality Management in Leeuwarden is Marlies gestart bij Preferred en heeft zich ontwikkeld binnen de congres en corporate markt. Tevens is Marlies accountmanager van diverse opdrachtgevers binnen Preferred, voert zij contractonderhandelingen met hotels én verzorgt zij de management informatie voor de opdrachtgevers.

Email - LinkedIn

 


Esther Kruijswijk - Senior Hotel Consultant

Esther heeft na haar studie de toeristische kant van de reismarkt verkend en veel internationale vakantiereizen geboekt bij een touroperator. Daarna is zij werkzaam geweest bij diverse hotels op de afdelingen reserveringen, yield en sales. De daar opgedane kennis brengt zij nu graag voor u in praktijk bij Preferred, door het boeken van individuele en groepreserveringen en de organisatie van externe bijeenkomsten!

Email - LinkedIn


Eefke Hussain - Thoone - Senior Hotel Consultant
Na enkele jaren als reisleidster in het buitenland gewerkt te hebben is Eefke teruggekeerd naar Nederland om haar studie Hotel & Hospitality Management succesvol af te ronden. Hierna heeft ze op verschillende afdelingen van hotels in Amsterdam en Rotterdam gewerkt, om daarna ervaring op te doen met het maken van hotelboekingen voor de congres- en entertainment markt. Bij Preferred gebruikt ze deze ervaring om de boekingen voor de entertainment industrie te maken.

Email - LinkedIn


Nina Koemans - Junior Hotel Consultant
Nina is nog bezig met de studie Hotel en Event Management aan TIO Amsterdam en loopt stage bij Preferred. Ze heeft door haar opleiding al enige ervaring in de hotelwereld en is nu haar kennis verder aan het uitbreiden. Bij Preferred is ze werkzaam op de afdeling entertainment en assisteert zij met alle individuele en groepsreserveringen.

Email - LinkedIn

 

 

Marjolein Lagerburg - Hotel Consultant
In juni 2018 is Marjolein afgestudeerd als International Leisure Manager van Breda University of Applied Sciences. Tijdens haar studie heeft ze stage gelopen bij een hotel intermediair in Barcelona. Dit beviel haar zo goed, dat ze na het afronden van haar studie op zoek ging naar een baan waar ze deze kennis verder kan uitbreiden. Marjolein werkt sinds september 2018 op de afdeling congressen/corporate en assisteert u graag bij alle aanvragen!

Email - LinkedIn

Evelien van der Dam - Toorenburgh - Hotel Consultant
Na de opleiding International Hospitality Management in Leeuwarden heeft Evelien op verschillende afdelingen binnen diverse hotels ervaring opgedaan, zowel operationeel als back of house. Haar brede ervaring met persoonlijk gastencontact en het organiseren van grote evenementen, zorgt ervoor dat Evelien weet wat verschillende type gasten verwachten tijdens hun verblijf. Evelien is een waardevolle aanvulling voor de corporate opdrachtgevers en ondersteunt op congressen en entertainment.

Email - LinkedIn

Kim van der Plas - Project Manager
Na meer dan 10 jaar gewerkt te hebben voor een Destination Management Company heeft Kim ervoor gekozen de overstap te maken naar Preferred. De kennis die zij heeft opgedaan in de congres- en hotelwereld zal zij inzetten bij het optimaliseren van de verschillende systemen waar Preferred mee werkt. Daarnaast zal zij het team congressen ondersteunen.

Email - LinkedIn

 

preferred

Hotel- en vergadersuggesties

Sandton IJsselhotel
Apollo Museum Hotel
Postillion Hotel Amsterdam
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
Apollo Hotel Groningen
Bilderberg Parkhotel Rotterdam
De Arendshoeve
Leonardo City Center
Postillion Hotel Dordrecht