+31 (0)299 65 65 27
  • en

Partnerships

Conferli

Conferli is hét platform dat congres organisatoren, -steden en -locaties helpt elkaar eenvoudig te vinden door gebruik te maken van het innovatieve, zelf-ontwikkelde matchingsysteem.

Voor een congres organisator zijn er veel parameters die van invloed zijn op de keuze voor een stad. Te denken valt aan de verschillende wensen van deelnemers, mogelijkheid tot hybride events, marketing support, de aanwezige kennis sectoren en budgetten.
Conferli is het platform waar je door middel van het opgeven van deze criteria, gematcht wordt aan bestemmingen die aan deze wensen voldoen.

De resultaten van uw zoekopdracht kunnen eenvoudig vergeleken worden en via Conferli kunt u een offerte opvragen bij de locatie van uw keuze. Conferli zorgt er vervolgens voor dat de offertes gemaakt worden op basis van de opgegeven criteria. Er kunnen onbeperkt matches gemaakt worden, steden vergeleken worden en offertes aangevraagd worden, deelnemen is volledig kosteloos. Aanmelden kan op Conferli door in te schrijven op www.conferli.com/association

 

 

 

Hotel- en vergadersuggesties

Htel Serviced Apartments Amsterdam-Amstelveen
Victoria Court
The Ridge Delft
Bilderberg Parkhotel Rotterdam
Landgoed Ulvenhart
Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten
Leonardo City Center
Sandton Château de Raay
referenties