+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Centre

Ontdek Het Nieuwe Sheraton Op Schiphol Airport

Bij Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center staan de zintuigen van het team constant op scherp. Voortdurend wordt er rondgekeken, geproefd van veel gerechten en luisteren ze goed zodat de service aangepast kan worden aan de behoeftes van de nieuwe generatie reizigers. Met een uniek design, een gloednieuwe lobby en recent gerenoveerde kamers is een plek gecreëerd waar gasten makkelijk kunnen werken, vergaderen of tot rust kunnen komen.

Sheraton Amsterdam is het best gelegen hotel op Schiphol Airport. Via de overdekte verbinding naar Schiphol Plaza sta je binnen twee minuten bij de aankomt- en vertrekterminals van de luchthaven. Het hotel ligt boven het internationale treinstation waar je binnen 15 minuten naar Amsterdam Centraal reist en je directe verbindingen hebt naar de meeste grote Europese steden.

Met de diversiteit van de drie restaurants is er plaats voor ieders smaak. Met Restaurant Commune brengen Sheraton het all-day dining concept naar Schiphol, inclusief een ruime keuze uit vegetarische gerechten. Voor een meer luxueuze diner ervaring kunt u terecht bij grill restaurant Stripes en geniet van een snelle vergadering, lunch of borrel in The Gate Bar, gelegen in het moderne atrium van het hotel.  

 

hotel bce7f1e7058bb5bce7fd2e1e1ba8b55b.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Rotterdam Marriott Hotel
Kasteel De Vanenburg
Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Centre
Hotel de Sterrenberg
referenties