+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Hotel de Sterrenberg

Dé plek voor een inspirerende bijeenkomst:

Boutique Hotel Sterrenberg is een kleinschalig en sfeervol hotel op de Veluwe.
Temidden van heidevelden en uitgestrekte bossen en toch centraal gelegen tussen Ede, Apeldoorn en Arnhem.

De natuur uit de omgeving komt terug in de inrichting van hotel. Warme kleuren, natuurlijke materialen, grof gezaagd hout en moderne veluwse kunst voeren door het gehele hotel de boventoon.

Een perfecte locatie voor wie een kleinschalig hotel zoekt met een informele sfeer, maar toch voorzien van alle faciliteiten en goed kwaliteit. Er zijn 6 natuurlijk ingerichte vergaderruimtes voorzien van alle benodigde apparatuur, er is een fitnessruimte, Finse sauna, infraroodsauna, Turks stoombad, solarium en een groot, verwarmd binnen zwembad. U kunt hier genieten van diverse behandelingen en massages in de beautysalon of van een goed boek uit de bibliotheek.

De kookstijl van het hotel is lekker, puur en eerlijk. Er wordt zoveel mogelijk gekookt met biologische producten van speciale adresjes uit eigen streek. De gerechten worden bereid met oog voor detail, smaak, kleur en presentatie. Kortom, u wordt ook culinair in watten gelegd.

Rondom het hotel is een grote, aangelegde tuin met meerdere zitjes. Hier kunt u zomers buiten vergaderen, lunchen en dineren.
Vergaderbreaks zijn  er in diverse vormen, zoals een flitsbezoek aan het Nationale Park de Hoge Veluwe en het Kröller Müller museum of een wandeling met de boswachter. Onderweg kan het hotel midden op de hei een complete picknick voor u verzorgen. Ook kunt u kiezen voor een teambuilding-activiteit zoals schapendrijven, paardenfluisteren etc.

De Sterrenberg is in 2009 bekroond met het Green Key keurmerk, level goud.

hotel 67a03b348a6580ecc4e44ced9fcbf5dc.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Leonardo City Center
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
Grand Hotel Amrath Amsterdam
Postillion Hotel Dordrecht
Rotterdam Marriott Hotel
Apollo Hotel Groningen
Sandton IJsselhotel
Bilderberg Garden
INK Hotel