+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Kasteel De Vanenburg (BW Premier Collection)

Kasteel De Vanenburg bevindt zich aan de rand van de Veluwe op een authentiek 17e-eeuws landgoed. De perfecte uitvalsbasis voor zowel de toeristische als de zakelijke gast.

De combinatie van de luxe en authentieke sfeer met de prachtige natuurrijke omgeving zal u goed doen. Rondom het kasteel liggen verschillende mooie fiets- en wandelroutes langs de weilanden en het Veluwemeer, door de bossen, en over de heidevelden. Kasteel De Vanenburg wordt omgeven door een schitterende Franse tuin. De hotelkamers bevinden zich in afzonderlijke hofjes in de tuinen rond het kasteel en staan garant voor rust en privacy. De kamers beschikken over een eigen terrasje en zijn allemaal gelijkvloers. Tevens beschikken alle kamers standaard over een minibar, koffie/thee faciliteiten, televisie, telefoon en gratis WiFi.

Kasteel De Vanenburg heeft gratis parkeergelegenheid en biedt een gratis shuttleservice aan van en naar treinstation Putten. Het hotel ligt centraal in Nederland en vanuit het hotel zijn er tal van mogelijkheden voor een heerlijk dagje weg.

hotel 93d484abbd6b9c24e9cca3bfcafcfc80.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Rotterdam Marriott Hotel
Postillion Hotel Amsterdam
INK Hotel
De Arendshoeve
Hotel de Sterrenberg
Sandton IJsselhotel
Apollo Hotel Amsterdam
Postillion Hotel Dordrecht
Apollo Hotel Groningen