+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » De Arendshoeve

Viersterrenhotel De Arendshoeve: smaakvol genieten in de polder


Smaakvol genieten in de polder. Daar staat De Arendshoeve voor. Onder het brede dak van een typisch Zuid-Hollandse hoeve biedt dit viersterrenhotel een veelzijdige locatie met internationale allure. Hier komen gasten uit binnen- en buitenland om luxe te dineren, te ontspannen, te overnachten en comfortabel te vergaderen.

Op en top ontspanning
De Arendshoeve bevindt zich midden in de oer-Hollandse polders van de Krimpenerwaard, op nog geen 30 minuten van Rotterdam en Utrecht. In deze oase van rust, met toeristische trekpleisters als Kinderdijk, Gouda en Schoonhoven op steenworp afstand, worden gasten van top tot teen in de watten gelegd. Of het nu gaat om het toprestaurant, met dagverse streekgerechten. De royale, modern ingerichte kamers en suites. Of het intieme wellnesscenter. De Arendshoeve levert ouderwets goede kwaliteit tegen scherpe tarieven.

Comfortabel vergaderen
In de schaduw van de historische molen Den Arend biedt De Arendshoeve ook de ideale setting voor bijzondere, zakelijke bijeenkomsten. Van grote evenementen tot besloten vergaderingen, van standaard tot geheel op maat: het viersterrenhotel verzorgt bijeenkomsten tot in detail. Dankzij de professionele faciliteiten en complete arrangementen voor in- en ontspanning halen zakelijke bezoekers optimaal resultaat uit hun sessies.

hotel 6b09c40a7ca54d526660184be1fa5425.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Sandton IJsselhotel
Bilderberg Parkhotel Rotterdam
Leonardo City Center
Apollo Museum Hotel
Apollo Hotel Amsterdam
Postillion Hotel Dordrecht
Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach
Postillion Hotel Amsterdam
Hotel de Sterrenberg