+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » De Arendshoeve

Viersterrenhotel De Arendshoeve: smaakvol genieten in de polder


Smaakvol genieten in de polder. Daar staat De Arendshoeve voor. Onder het brede dak van een typisch Zuid-Hollandse hoeve biedt dit viersterrenhotel een veelzijdige locatie met internationale allure. Hier komen gasten uit binnen- en buitenland om luxe te dineren, te ontspannen, te overnachten en comfortabel te vergaderen.

Op en top ontspanning
De Arendshoeve bevindt zich midden in de oer-Hollandse polders van de Krimpenerwaard, op nog geen 30 minuten van Rotterdam en Utrecht. In deze oase van rust, met toeristische trekpleisters als Kinderdijk, Gouda en Schoonhoven op steenworp afstand, worden gasten van top tot teen in de watten gelegd. Of het nu gaat om het toprestaurant, met dagverse streekgerechten. De royale, modern ingerichte kamers en suites. Of het intieme wellnesscenter. De Arendshoeve levert ouderwets goede kwaliteit tegen scherpe tarieven.

Comfortabel vergaderen
In de schaduw van de historische molen Den Arend biedt De Arendshoeve ook de ideale setting voor bijzondere, zakelijke bijeenkomsten. Van grote evenementen tot besloten vergaderingen, van standaard tot geheel op maat: het viersterrenhotel verzorgt bijeenkomsten tot in detail. Dankzij de professionele faciliteiten en complete arrangementen voor in- en ontspanning halen zakelijke bezoekers optimaal resultaat uit hun sessies.

hotel c163944d9cdfc5bf0b546ee818db6203.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach
De Arendshoeve
Postillion Convention Centre WTC Rotterdam
Grand Hotel Amrath Amsterdam
Bilderberg Garden
Apollo Hotel Groningen
Bilderberg Parkhotel Rotterdam
Rotterdam Marriott Hotel
Postillion Hotel Dordrecht