+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » De Arendshoeve

Viersterrenhotel De Arendshoeve: smaakvol genieten in de polder

Smaakvol genieten in de polder. Daar staat De Arendshoeve voor. Onder het brede dak van een typisch Zuid-Hollandse hoeve biedt dit viersterrenhotel een veelzijdige locatie met internationale allure. Hier komen gasten uit binnen- en buitenland om luxe te dineren, te ontspannen, te overnachten en comfortabel te vergaderen.

Op en top ontspanning

De Arendshoeve bevindt zich midden in de oer-Hollandse polders van de Krimpenerwaard, op nog geen 30 minuten van Rotterdam en Utrecht. In deze oase van rust, met toeristische trekpleisters als Kinderdijk, Gouda en Schoonhoven op steenworp afstand, worden gasten van top tot teen in de watten gelegd. Of het nu gaat om het toprestaurant, met dagverse streekgerechten. De royale, modern ingerichte kamers en suites. Of het intieme wellnesscenter. De Arendshoeve levert ouderwets goede kwaliteit tegen scherpe tarieven.

Comfortabel vergaderen
In de schaduw van de historische molen Den Arend biedt De Arendshoeve ook de ideale setting voor bijzondere, zakelijke bijeenkomsten. Van grote evenementen tot besloten vergaderingen, van standaard tot geheel op maat: het viersterrenhotel verzorgt bijeenkomsten tot in detail. Dankzij de professionele faciliteiten en complete arrangementen voor in- en ontspanning halen zakelijke bezoekers optimaal resultaat uit hun sessies.

hotel 27796f3db39f1e094faa5946562306c0.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Bilderberg Garden
Postillion Hotel Utrecht-Bunnik
Carlton Beach
Landgoed Ulvenhart
Van der Valk Hotel ARA Zwijndrecht
Postillion Convention Centre WTC Rotterdam
Boutique Hotel Sterrenberg
Apollo Hotel Vinkeveen Amsterdam
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten