+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach

Dit hotel ligt op 150 meter van het strand, fijn! Word wakker met het geluid van de zee op de achtergrond. Open je balkondeur en ruik de zoute zeelucht. Kom je vergaderen, uitwaaien met je kinderen, hond of partner? Leuk! Valt het weer aan de kust wat tegen? Zoek de warmte op in onze sauna of geniet van de lokale specialiteiten in het restaurant.

Op zoek naar een meerdaags verblijf? Dan is het fijn dat je in 20 minuten in het centrum van Haarlem staat. Of ga naar Amsterdam, op slechts 25 kilometer afstand. Van strandwandeling naar stadswandeling tijdens jouw verblijf in Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach.

Meeting organiseren? Wij denken graag met je mee. We zijn graag creatief en combineren zakelijke besprekingen met teambuilding activiteiten op het strand. Zeker voor internationale gasten is IJmuiden aan Zee een mooi punt dat alles laat zien waar Nederland goed in is; water management, havens, industrie en gastvrijheid. Het strand van IJmuiden is het ideale decor voor jouw bedrijfsfeest, familiediner of teambuilding activiteit met je collega's. Het Forteiland IJmuiden is ook perfect te combineren met dit hotel.
Heb je een ander idee? Wij zijn benieuwd naar jouw wensen. Voor een meerdaags evenement zit je in dit hotel goed. Je parkeert de auto namelijk op het parkeerterrein voor de deur. Wij stellen het programma samen zodat jij verschillende activiteiten verspreid over meerdere dagen.

Highlights van Apollo Hotel Ijmuiden Seaport Beach:
- Perfect voor (internationale)meetings & teambuilding
- 146 kamers & 14 vergaderzalen
- Gehele 4e verdieping meetings & events faciliteiten
- 150 meter van het strand
- Ruime parkeerfaciliteiten
- Forteiland IJmuiden

 

hotel f94f7ce314776e2aa96ab362cf993f2f.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Grand Hotel Amrath Amsterdam
INK Hotel
Sandton IJsselhotel
Bilderberg Parkhotel Rotterdam
Hotel de Sterrenberg
De Arendshoeve
Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach
Postillion Hotel Amsterdam
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer