+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Victoria Court

Als een echte local, maar dan nog beter! Victoria Court biedt u een thuis in de lichtstad. Het maakt niet uit of u voor zaken, ontspanning of gewoon om de stad te verkennen, u zult zich zeker thuis voelen.

Victoria Court is een van de vele panden die Holland2Stay te bieden heeft. Wat deze locatie zo bijzonder maakt, is dat we ons uiterste best hebben gedaan om grotere en comfortabelere appartementen te maken. Ze variëren van 31 tot 85m2.
Al onze 43 appartementen in Victoria Court bieden een volledig uitgeruste keuken, een eettafel, een woonkamer met bank en tv, een aparte slaapkamer, een badkamer met douche en natuurlijk gratis WiFi in het hele pand. Maak een heerlijke zelfgemaakte maaltijd of blijf lekker binnen om een film te kijken. Vanaf 7 nachten tot 6 maanden kunt u genieten van het comfort van een hotel en de voordelen van een huis in de stad.

Er wordt wekelijks schoongemaakt om je appartement opgeruimd en fris te houden.
Tijdens uw verblijf heeft u gratis toegang tot de wasserette.

Victoria Court ligt vlakbij het Philips Stadion en op slechts 10 minuten lopen van station Eindhoven. Eindhoven staat bekend om zijn design, creativiteit en eindeloze mogelijkheden.
Dus begin met verkennen, de stad ligt voor de deur.

hotel 6b38b2aead7b52a874bd4c295bee5ed2.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark
Premier Suites Plus Amsterdam
Blooming Hotel en Conferentielandgoed
Van der Valk Hotel ARA Zwijndrecht
Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Centre
Rotterdam Marriott Hotel
Sandton Château de Raay
Leonardo City Center
Wings Hotel Rotterdam
referenties