+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Van der Valk Hotel ARA Zwijndrecht

Van der Valk Hotel ARA wordt omringd door een prachtig natuurgebied en ligt direct aan de rivier de Oude Maas. Bij Van der Valk Hotel ARA is het zowel binnen als buiten mogelijk om een vergadering, evenement of congres te organiseren. Deze verrassende locatie biedt unieke kansen op een fantastische plek midden in de natuur. Ondanks Van der Valk Hotel ARA in een prachtig natuurgebied ligt is het slechts 10 minuten rijden van Dordrecht en Rotterdam.

Van der Valk Hotel ARA beschikt over 80 ruime en vernieuwde hotelkamers waaronder 6 prachtige luxe suites. Alle kamers en suites zijn voorzien van een klimaatbeheersysteem en WiFi. De kamers aan de rivierzijde bieden een prachtig uitzicht op de Oude Maas en beschikken tevens over een ruim balkon.

Ter ontspanning biedt het hotel u een groot binnenzwembad, sauna, solarium en een fitnessruimte. Naast het hotel bevindt zich een disc-golf parcours, outdoor fitness, een bootcamptrack en beachvolleybalvelden waar u naar hartenlust gebruik van kunt maken. In de omgeving kunt u uitstekend tochten maken op 1 van de hotelhuurfietsen of kilometers joggen op de velen paden langs de rivier of door het platteland. Naast het hotel ligt een groot parkeerterrein met 200 gratis parkeerplaatsen.

Het restaurant van Hotel ARA is met zijn warme uitstraling het bruisende middelpunt van het hotel. De menukaart biedt een ruime keuze aan gerechten. Er wordt gewerkt op ambachtelijke wijze met dagverse producten. Bij goed weer kunt u altijd lunchen, dineren of genieten van een verfrissend drankje op het sfeervolle terras aan de Oude Maas.

Hotel ARA ligt zeer centraal gelegen vanuit Rotterdam en Breda op slechts 7 min van de A16. Zeer goed te bereiken vanaf Rotterdam (14 km), luchthaven Rotterdam-Den Haag (28 km), Dordrecht (7 km) en Breda (33 km). Wilt u met het openbaar vervoer komen? Zwijndrecht en Dordrecht hebben een treinstation, vanuit daar neemt u een taxi naar Hotel ARA. Hotel ARA is dé ideale locatie voor vergaderingen, bedrijfsevenementen, partijen, diners, teambuildingsessies en trainingen. Wat uw doel ook is, u organiseert het in één van de 8 vergaderruimtes variërend vanaf 40 m2 tot 340 m2. Evenementen tot 1200 personen is mogelijk! De grootste zaal beschikt over een eigen terras en een sfeervolle moderne bar.

In al haar diversiteit biedt ARA u dé perfecte verblijfsaccommodatie en vergaderlocatie. 

Hotel ARA denkt samen met Preferred graag met u mee en helpen u met het organiseren van uw bijeenkomst!

hotel 92c01e2cfac3f6be7577d1eb8e77414e.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Sandton IJsselhotel
Hotel de Sterrenberg
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
De Arendshoeve
Rotterdam Marriott Hotel
Bilderberg Garden
Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach
Postillion Hotel Amsterdam
Apollo Hotel Vinkeveen Amsterdam