+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Sandton IJsselhotel

Sandton IJsselhotel Deventer: een oase van rust
Gelegen tussen een groen park en de rivier de IJssel is Sandton IJsselhotel in Deventer gelegen in een oase van rust én toch staat u binnen enkele minuten in het centrum van de stad dat u via het pontje kunt bereiken. Te midden van het groen van het Worpplantsoen en de IJssel, kunt u vergaderen in designhotel Sandton IJsselhotel.

Meetings
Het hotel beschikt over 2 elegante zalen die allen voorzien zijn van daglicht, gratis wifi en audiovisuele apparatuur. Tijdens uw pauze is het mogelijk om de benen te strekken met een mooie wandeling door het Worpplantsoen of de uiterwaarden van de IJssel.

Restaurant
In het sfeervolle restaurant kunt u na uw meeting terecht voor lunch en diner. Chef Bob van Raan laat u kennismaken met lokale specialiteiten en ingrediënten die in een modern jasje worden gegoten. Voor uw meeting zijn er ook verschillende catering mogelijkheden waar het hotel u in kan voorzien. Neem na het nuttigen van het diner plaats op het prachtig gelegen terras.

Bereikbaarheid
Nabij het hotel is een groot openbaar parkeerterrein aanwezig, hier is de mogelijkheid om gratis te parkeren. Voor het hotel ligt eveneens een aanlegsteiger. Entree per boot voor uw event is daardoor ook een mogelijkheid.

hotel a548d5cb1983c16b396afb46800ff00b.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach
Apollo Museum Hotel
Postillion Hotel Amsterdam
Apollo Hotel Groningen
Bilderberg Garden
Postillion Hotel Dordrecht
De Arendshoeve
Apollo Hotel Amsterdam
Rotterdam Marriott Hotel