+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Ramada Apollo Amsterdam Centre

Ramada Apollo Amsterdam Centre is een 4-sterren hotel en bevindt zich op een A-locatie in Amsterdam. Het imposante hotel ligt op slechts 15 minuten afstand van het oude centrum en is ideaal gelegen aan het Rembrandtpark en langs de ringweg A10, waardoor het hotel een perfecte verbinding heeft met luchthaven Schiphol. Het hotel biedt ook een Schiphol Shuttle Service aan van en naar de luchthaven.

Het hotel telt 446 Standaard, Deluxe en Executive kamers voorzien van gratis wifi, flatscreen televisie, airconditioning, een zithoek en thee- en koffiefaciliteiten. Daarnaast kunt u gratis gebruik maken van de sauna- en fitnessfaciliteiten. Het hotel beschikt ook over 8 moderne board- en meetingrooms. Een aantal van deze zalen zijn gevestigd op de 18e verdieping en bieden een schitterend uitzicht over Amsterdam en omgeving. Alle zalen zijn voorzien van daglicht en beschikken over gratis draadloos internet.

Op de 17e etage vindt u Skybar, Bistro en Rooftop Terrace Floor17, met 85 meter hoogte is dit het hoogste terras van Amsterdam met een spectaculair uitzicht over de stad. Hier relaxed, feest, borrelt of dineert u op één van de mooiste plekken van Amsterdam. Floor17 is ongecompliceerd zonder simpel te zijn, ingrediënten van Nederlandse oorsprong staan centraal. Kies uit een van de verschillende menu's en laat u verrassen door de Chef.

Highlights van Ramada Apollo Amsterdam Centre:

  • 300 overdekte parkeerplaatsen
  • Gratis wifi in het gehele hotel
  • Gratis shuttle service vanaf Schiphol
  • Rooftop Terrace op 85 meter hoogte
  • Best Hotel Netherlands- IHA 2015
  • Gouden Green Key certificaat 2016
hotel e97d787d642418a7a77c9d180d1d3708.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Van der Valk Hotel ARA Zwijndrecht
Bilderberg Parkhotel Rotterdam
Grand Hotel Amrath Amsterdam
Apollo Hotel Groningen
De Arendshoeve
Landgoed Ulvenhart
Postillion Hotel Dordrecht
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten
Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam