+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht: inspirerende plek tussen stad en natuur
Hoe zou het zijn als je buren bevers zijn? In Postillion Hotel Dordrecht kun je dat ervaren. Ons hotel ligt namelijk precies tussen de Biesbosch en Dordrecht in. Ook Breda en Rotterdam liggen vlakbij. Dat maakt Postillion Hotel Dordrecht een ideale locatie voor een congres, vergadering of evenement. Je vindt onze locatie aan de A16. Heb je een meerdaags evenement achter de rug of een uitputtende meeting? Boek er een hotelkamer bij. Die zijn er in alle smaken: standaard, comfort en suite. Voor de dames is er zelfs nog meer keus: onze dames business kamers zijn zeer in trek bij onze gasten. Bij Postillion staan we bekend om onze Female Touch.

Slapen
Bevers houden geen winterslaap. Jij waarschijnlijk ook niet. Maar onze bedden liggen zo lekker dat de verleiding wel groot is. Op onze boxsprings lig je prinsheerlijk. Ook als je de avond wilt vullen met een Netflix marathon. En de badkamer? Daar is ook helemaal niks mis mee. Met een heerlijke douche en de lekkerste doucheproducten.

Flexwerken
Kun je nog wel werken op een locatie waar je zo tot rust komt? Ja hoor. Daar hebben we speciale werkplekken voor ingericht. En het Brainfood dat daar staat is een goede reden om je laptop hier open te klappen: we hebben de lekkerste gezonde snacks voor je klaarstaan. Wat denk je van dadel vijgenballetjes? Of linzen chips? Wel even je handen wassen voor je gaat typen natuurlijk. Om gebruik te maken van ons Business Point hoef je niet te blijven slapen. Je boekt de werkplekken per uur.

Vergaderen
Het verschil tussen jou en de bevers in de Biesbosch om de hoek? Zij vergaderen nooit, jij wel. Maar als ze het zouden doen boekten ze een vergaderruimte bij ons. Niet alleen omdat ze er zo naartoe kunnen zwemmen maar omdat alles perfect voor je is geregeld. We hebben maar liefst 9 flexibele vergaderzalen waar maximaal 600 mensen inpassen. Bij Postillion Hotels organiseren we ruim 700 congressen, evenementen en vergaderingen per jaar. Daardoor weten we precies wat je nodig hebt. Wij regelen alles voor je. Geruisloos en razendsnel. Heb je toch extra ondersteuning nodig? Dan krijg je van ons een 15 minute fix. Ideaal voor als je bijvoorbeeld een glas water over je laptop stoot. Je bent echt niet die eerste bij wie dat gebeurt.

Eten
Vind je ook dat eten nog lekkerder smaakt als je buiten zit? Zoek dan een plekje op ons terras. Je kunt er terecht voor je ontbijt, lunch en diner. Natuurlijk ook voor je bitterballen en je kaasstengels.

Ontspannen
Heb je wat tijd over en wil je graag de omgeving verkennen? Breng dan eens een bezoekje aan Dordrecht. Of ga op zoek naar de bevers in de Biesbosch. Extra leuk na ons uitgebreide ontbijt. Kijk hoe zij op een houtje bijten terwijl jij nog nageniet van al het lekkers op je bord. Of geniet van de stilte terwijl je in een kano door het prachtige landschap glijdt.

Parkeren en openbaar vervoer
Herken je deze situatie? Je rijdt een parkeerplaats op, spot dat ene vrije plekje en net als je het knipperlicht aanzet om te parkeren zet iemand anders er pontificaal zijn auto neer. Niet echt een relaxt begin van je verblijf. Bij Postillion Hotel Dordrecht hoef je nooit te vechten om een plekje. Het zijn er 500 en dat is meer dan genoeg. Kom je liever met het openbaar vervoer? Er stoppen verschillende bussen vlakbij ons hotel.

hotel 7013908cd37d54547fd681bea491c586.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Sandton IJsselhotel
Leonardo City Center
Kasteel De Vanenburg
Postillion Hotel Dordrecht
Apollo Museum Hotel
Apollo Hotel Vinkeveen Amsterdam
Grand Hotel Amrath Amsterdam
Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach
Rotterdam Marriott Hotel