+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Postillion Hotel Amsterdam

Iedereen wordt stil in Postillion Hotel Amsterdam

Staan jouw gasten niet snel met hun mond vol tanden? Breng ze dan onder in een spraakgestuurde hotelkamer. Vanaf april 2019 bestuur je in Postillion Hotel Amsterdam jouw hotelkamer volledig met je stem.

Bingewatchen onder de douche
Postillion Hotel in Amsterdam is een verrassende locatie voor iedereen. Van haantje de voorste tot bescheiden. Uiteindelijk wordt iedereen stil van onze kamers en faciliteiten. Je slaapt bij het hotel op een jaloersmakende boxspring met uitzicht op een flatscreen-tv met Netflix. Liever staand bingewatchen? Dat kan in de moderne douche. Daar vind je namelijk een spiegel met geïntegreerde tv. Kun je meteen je sixpack bewonderen. Train je graag en veel? Maak dan gebruik van onze fitnessruimte.

Van vergaderen tot kluiven
Bij Postillion Amsterdam slaap je niet alleen heerlijk, je kunt ook lekker aan het werk. Zij zijn namelijk ook een conferentie- en vergaderplek. In de grote zaal is plek voor 1.200 mensen. Deze zaal is makkelijk aan te passen voor kleinere gezelschappen. Ben je op zoek naar een vergaderruimte? Die is er ook. Het zijn er zelfs 31. Natuurlijk regelen zij ook de catering en techniek voor je. En zit je dag erop? Dan schuif je aan bij Cooper & Cecile: ons BBQ-restaurant met terras. Bestel een entrecote of een ribeye om je vingers bij af te likken.

Hup, Amsterdam in
Dikke kans dat je het zó naar je zin hebt dat je niet eens in het centrum van Amsterdam komt. Wil je toch een poging wagen? Leen een fiets. Je bent binnen een kwartier in gezellige wijken als De Pijp en Amsterdam-Oost. Je kunt natuurlijk ook de metro nemen. Daar loop je binnen een minuut heen en die brengt je supersnel van de ene kant van de stad naar de andere. Sightseeing is ook werk.


Geïnteresseerd in een zakelijk verblijf in Postillion Amsterdam? Neem snel contact met ons op. Direct boeken mag natuurlijk ook. 

hotel 69faf69a2ee6ffdcd3566261bdf6bf9a.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Bilderberg Garden
Grand Hotel Amrath Amsterdam
Apollo Hotel Groningen
Kasteel De Vanenburg
Hotel de Sterrenberg
Apollo Hotel Amsterdam
Rotterdam Marriott Hotel
Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach
Apollo Hotel Vinkeveen Amsterdam