+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Mercure Hotel Amersfoort Centre

Mercure Hotel Amersfoort Centre, een gastvrij 4-sterrenhotel met een moderne uitstraling is ontworpen om tegemoet te komen aan de wensen van de hedendaagse gast. Te allen tijde kunt u genieten van up-to-date comfort en gebruik maken van de allerlaatste technologische faciliteiten.

Gelegen aan het Eemplein in Amersfoort, op loopafstand van het Centraal Station en de historische binnenstad, vormt dit hotel een ideale ontmoetingsplek, of u nu komt voor een zakelijke bijeenkomst of iets te vieren heeft met vrienden en familie.

Met acht vergaderzalen, twee foyers en 142 luxe kamers, biedt dit hotel alle mogelijkheden voor een geslaagd event. Niet te vergeten, In restaurant ‘CLOCKWISE' bent u van harte welkom voor een heerlijk dagvers ontbijtbuffet, uitgebreide lunch of een heerlijk a la carte diner. Tijdens deze momenten van de dag bereid de kok speciaal voor u de lekkerste gerechten middels live cooking. Om uw avond te starten of af te sluiten met een heerlijk aperitief of digestief bent u van harte welkom in lounge bar "Timeless" met panorama view over de stad Amersfoort.

 

hotel 6a15f17ab9b8b442bc97c5f73df74b17.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

De Arendshoeve
Mercure Hotel Amersfoort Centre
Kasteel De Vanenburg (BW Premier Collection)
Boutique Hotel Sterrenberg
Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Apollo Hotel Groningen
Apollo Hotel Vinkeveen Amsterdam
Postillion Hotel Utrecht-Bunnik
Postillion Hotel Dordrecht