+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Landgoed Ulvenhart

Vergaderruimte Breda
Uw zakelijk bijeenkomen vindt plaats bij Landgoed Ulvenhart nabij Breda. Gelegen aan de vennen van de Strijbeekse Hei in Brabant.

Bij Ulvenhart wordt u geïnspireerd om te innoveren. Van zakelijke presentaties, bijeenkomsten, netwerken, brainstormsessies, teambuilding, training, coaching tot een meerdaagse vergadering inclusief overnachting.
Ulvenhart is de vergaderruimte nabij Breda waar coaches en teams tot de kern komen. De rust en de beslotenheid van het landgoed zijn ideaal voor ieder evenement en bieden u alle ruimte voor succesvol vergaderen in Breda.
De maximale capaciteit voor de vergaderlocaties is 150 personen. De binnenplaats van Landgoed Ulvenhart is een adembenemend decor voor alle evenementen. U kunt kiezen voor een 12-uurs arrangement of een 32-uurs pakket waarbij u geniet van culinaire hapjes.
Op het landgoed zijn er 7 vergaderaccommodaties en 18 slaapkamers.

Vanaf maart 2018 is ook de nieuwe locatie De Hooimijt verrezen op het Landgoed. Een uitbreiding waar eigenaar Bart Welten meer dan trots op is. Een bijzondere aanvulling naast alle andere karakteristieke panden. Je kunt hier o.a. vergaderen, logeren, heisessies houden en brainstormen...
De extra 8 slaapkamers (te gebruiken als één- of tweepersoonskamers) zijn ook zakelijk te boeken voor meerdaagse sessies.

Voordelen Landgoed Ulvenhart als vergaderlocatie:
- Landelijke omgeving
- Grote en kleine ruimtes beschikbaar
- Lunch en diner door de beste koks
- Mogelijkheden om te overnachten (18 kamers)
- Ruim voldoende parkeerplaatsen
- Makkelijk te bereiken vanaf de snelweg
- Alle benodigde apparatuur aanwezig voor presentaties
- Unieke Teambuilding activiteiten

Teambuilding

Een goed werkend team is productiever, voelt meer verbondenheid en heeft meer inspiratie. Teambuilding activiteiten zorgen ervoor dat uw medewerkers hechter worden en de sterke punten en talenten van collega's ontdekken. Landgoed Ulvenhart biedt de ideale locatie voor uw teambuilding nabij Breda. Weg van alledaagse zorgen komt uw organisatie bij Landgoed Ulvenhart dichter tot elkaar. Creativiteit en innovatie komen tot hun recht tijdens uw teambuilding activiteiten nabij Breda.

hotel 904b96b18282f2a8eb8d869a976b08ef.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Postillion Hotel Amsterdam
Apollo Hotel Amsterdam
Apollo Hotel Groningen
Rotterdam Marriott Hotel
Postillion Hotel Dordrecht
Apollo Hotel Vinkeveen Amsterdam
De Arendshoeve
Bilderberg Parkhotel Rotterdam
Hotel de Sterrenberg