+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Landgoed Ulvenhart

Landgoed Ulvenhart - een wereld van rust, ruimte en puurheid

Een uitstekende locatie voor zowel zakelijke als particuliere bijeenkomsten en evenementen. Voor een training, een presentatie of (groene) vergadering.

Op het oude landgoed vind je een verzameling authentieke karakteristieke gebouwen, die met ontzag en respect voor de alom aanwezige natuur onder architectuur zijn gebouwd en vormgegeven. Een duidelijke stijl en heldere visie zorgen voor totale eenheid en balans. Wat ooit begon als een kleine Bed & Breakfast is inmiddels uitgegroeid tot een multifunctionele locatie voor zakelijke en particuliere, een- of meerdaagse, bijeenkomsten en evenementen.

Landgoed Ulvenhart, waar natuur en historie gecombineerd worden met modern comfort, leent zich voor zowel kleinere als grootschalige ontmoetingen. Bijvoorbeeld voor een vergadering, training, teambuildingsessie, presentatie of workshop. Maar de idyllische landelijke omgeving is ook bijzonder geschikt voor een concert, een informeel samenzijn, een bruiloft, een uitvaart, een paar dagen weg met familie en/of vrienden, of een intiem diner.

In ruim 12,5 jaar tijd heeft Landgoed Ulvenhart zich ontwikkeld tot de ideale locatie om in een natuurlijke omgeving met jezelf en elkaar in verbinding te komen. Voor zakelijke of privé-gelegenheden. Een ervaren en toegewijd team van professionals staat daarbij tot uw beschikking om te zorgen dat alles tot in de puntjes en in lijn met uw wensen geregeld is, om u zo een onvergetelijke beleving te bezorgen.

hotel f89f2b0fd205a25bb138e3a612e9e9a6.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Landgoed Ulvenhart
Apollo Hotel Vinkeveen Amsterdam
Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade
Blooming Hotel en Conferentielandgoed
Kasteel De Vanenburg
Urban Residences Rotterdam
Park Inn by Radisson Amsterdam City West
The Ridge Delft
De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events
referenties