+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Jaz Amsterdam

In-Tune Room
Een heerlijke ruime kamer van 26 m2 die voelt als pure luxe. Een comfortabel tweepersoonsbed die je normaal alleen in suites treft en een riante regendouche die opstaan een stuk makkelijker maakt.
Uiteraard beschik je in het hele hotel over kosteloos WiFi die voldoet aan de 3 F's: Fast, Free en Fun.
S'ochtends kun je genieten van een lekker en gezond ontbijt en daarna kun je jezelf uitleven in de fitness en wellness die bij het verblijf is inbegrepen.


Off beat Suite
Een luxe suite van 32 m2 met plafonds zo hoog dat het ruimte biedt aan de grootste rocksterren.
Alle Off Beat Suites bevinden zich op de bovenste verdieping en hebben een privé balkon.
Een luxe tweepersoonsbed, een riante regendouche een LED verlicht ligbad van waaruit je heerlijk relaxt TV kunt kijken. Wil je je voor één dag voelen als een VIP zo vlak naast de ZiggoDome?
Dan is dit de juiste keuze voor jou!


VIP Suite
De VIP Suite, is een geweldige ervaring op zich! De ultra luxe Suite van 65 m 2heeft de beschikking over een slaapkamer en apart woongedeelte. Geniet van je eigen openhaard, ontspan in de badkamer voorzien van riante regendouche, LED verlicht ligbad en vrij uitzicht over heel Amsterdam.
Zie de zon ondergaan vanaf je eigen privé balkon op de bovenste verdieping van het hotel en kom in de feeststemming door de lichten van de naastgelegen ZiggoDome.


Vergaderzalen
De 4 inspirerende en gloednieuwe meeting zalen (waarvan 1 boardroom) zijn geschikt voor alle soorten events. Alle zalen bieden daglicht en beschikken over de nieuwste apparatuur en technologie. Trek in koffie, cappuccino of latte macchiato? Kies je ideale samenstelling via ons innovatief Ipad systeem. Behoefte aan nieuwe creatieve inspiratie? Volg een Djembé workshop tijdens je break out. Vergaderen bij Jaz Amsterdam zorgt ervoor dat de klus wordt geklaard en je het hotel verlaat met nieuwe creatieve inspiratie.

 

hotel 867c01c2fca5ae92c83000bc8333546f.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach
Rotterdam Marriott Hotel
Sandton IJsselhotel
Apollo Hotel Groningen
Apollo Hotel Amsterdam
Postillion Hotel Dordrecht
Apollo Hotel Vinkeveen Amsterdam
Grand Hotel Amrath Amsterdam
INK Hotel