+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » INK Hotel

INK Hotel Amsterdam MGallery by Sofitel is een luxe designhotel in het hart van Amsterdam. Hier zijn de traditionele regels van gastvrijheid vrij vertaald naar de moderne tijd om het begrip ‘luxe' opnieuw te definieren. INK Hotel dankt haar naam aan de rijke geschiedenis van het gebouw waarin vroeg de Nederlands krant ‘De Tijd' was gehuisvest. INK Hotel is nog steeds de plek ‘Where stories are yet to be written'. Dit bekroonde 4-sterrenhotel lifestyle hotel ligt op slechts 5 minuten lopen van de Dam en het Centraal Station van Amsterdam.

INK Hotel Amsterdam heeft 149 kamers, stuk voor stuk ontworpen met veel zorg en oog voor detail. De 149 kamers zijn onderverdeeld in vijf verschillende kamertypes, onderverdeeld van ‘Classic Rooms' tot ‘Deluxe Suites'.

PRESSROOM is een restaurant met een verhaal; de eerste pagina dateert uit 1904, toen de Nederlandse krant ‘De Tijd' hier werd geschreven en gedrukt. Het menu bestaat uit moderne klassiekers waar herkenbare en pure smaken samenkomen tot heerlijke combinaties. ‘'Je ziet wat je eet en je proeft wat je ziet''.

Daarnaast biedt INK Hotel een volledig uitgeruste Garden Room. Deze meeting ruimte biedt ruimte aan 12 personen in een boardroom set-up.
- 149 kamers
- 1 vergaderruimte
- Private dining
- Cocktailbar/Restaurant PRESSROOM
- Fitness ruimte
- Heerlijke binnentuin

hotel 8b6229341cf4621d7c179c7a3999352f.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Rotterdam Marriott Hotel
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten
Park Inn by Radisson Amsterdam City West
Apollo Hotel Vinkeveen Amsterdam
De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events
Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark
Wings Hotel Rotterdam
Urban Residences Rotterdam
Van der Valk Hotel ARA Zwijndrecht
referenties