+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Grand Hotel Amrath Amsterdam

Het luxe 5-sterren Grand Hotel Amrâth Amsterdam is gevestigd in het Scheepvaarthuis, een 100 jaar oud monument in Amsterdamse School stijl.Het hotel beschikt over 205 luxe kamers, waarvan 22 suites, 8 vergader- en evenementen zalen, een restaurant, bar/lounge en een Spa & Welness centre. Grand Hotel Amrâth Amsterdam ligt op slechts 500 meter van het Centraal Station en is goed bereikbaar vanaf de snelweg.

Kamers & Suites
Alles wat u verwacht en extra's die u niet verwacht. Grand Hotel Amrâth Amsterdam biedt u ruime, hoge kamers met veel daglicht. De kamers en suites zijn ontworpen in Amsterdamse School-stijl met warme kleuren en weelderige vormen.

Vergaderen en Evenementen
Grand Hotel Amrâth Amsterdam is een unieke vergader- en evenementenlocatie. De 8 zalen bieden ruimte tot 250 personen. Of u nu een vergadering, presentatie, receptie of diner organiseert, het personeel zorgt dat het u aan niets ontbreekt zodat u gefocust kunt blijven op het doel van uw samenzijn. Het hotel is goed bereikbaar, de ruimtes hebben een uniek karakter en beschikken over daglicht.

Restaurant
In Bar Brasserie Seven Seas worden er internationaal georiënteerde gerechten geserveerd met kwalitatief hoogwaardige producten. Tijdens uw ontbijt, lunch of diner kijkt u uit over de Amsterdamse grachten en geniet u van uitstekende service.

Spa & Wellness
Voor hotelgasten van Grand Hotel Amrâth Amsterdam is de toegang tot het heerlijke Spa & Wellness centre kosteloos. U kunt eindeloos gebruik maken van de ontspannende faciliteiten.
Het professionele team staat met een breed scala aan schoonheidsbehandelingen en massages voor u klaar.
De Spa & Wellness is dagelijks geopend van 07.00 tot 23.00 uur.

 

hotel 3c5aff5544cbc098c0daea16d89d7bf4.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Apollo Museum Hotel
Bilderberg Parkhotel Rotterdam
Postillion Hotel Dordrecht
Apollo Hotel Groningen
Rotterdam Marriott Hotel
Bilderberg Garden
Postillion Hotel Amsterdam
INK Hotel
Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach