+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Conservatorium Hotel

Het Conservatorium hotel is centraal gelegen tussen de belangrijkste musea van Amsterdam, direct naast het Museumplein, Het Koninklijk Concertgebouw en parallel aan het prestigieuze modedistrict en de P.C. Hooftstraat.

Het hotel herbergt 129 kamers en beslaat acht verdiepingen. Het pand kent diverse kamercategorieën, van Superior Duplex kamers tot een variatie aan suites van verschillend formaat.

Onder leiding van de gevierde Nederlandse Chef Schilo van Coevorden wordt samen met zijn toegewijde team vorm gegeven aan het Aziatisch geïnspireerde restaurant Taiko. Presentatie, smaak, aroma en textuur zijn de instrumenten die gebruikt worden om elk zintuig te betoveren. Elk gerecht wordt bereid met een zorgvuldig uitgebalanceerde lichte, delicate smaak.
Ook biedt het Conservatorium hotel haar gasten een 1000m^2 tellend Holistic Wellbeing Center genaamd Akasha. Hier staat de fysieke en emotionele behoefte centraal. Deze eveneens door Lissoni ontworpen ruimte voorziet onder andere in vooruitstrevende behandelmethodes, een Watsu-zwembad, hammam, een compleet ingerichte gym en aparte studio's voor pilates, tai-chi en meditatie.

Daarnaast beschikt het hotel over zes gevarieerde en flexibele vergader- en evenementenruimtes die allen voorzien zijn van natuurlijk daglicht en hypermoderne technologie.

 

hotel 27ed852e420a2a1b7444576d0994ff27.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Grand Hotel Amrath Amsterdam
Hotel de Sterrenberg
De Arendshoeve
Apollo Hotel Amsterdam
Sandton IJsselhotel
Apollo Hotel Vinkeveen Amsterdam
Apollo Hotel Groningen
Bilderberg Garden
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer