+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Blooming Hotel en Conferentielandgoed

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte locatie voor een heisessie of een teamuitje, dan zit je goed bij Blooming. Blooming hotel combineert hoge kwaliteit catering, design en kunst met de rust van de natuur. Zo zijn alle 14 vergaderzalen direct verbonden met buiten, is het keukenteam gespecialiseerd in brainfood en vind je overal creatieve uitingen die jouw evenement of vergadering een inspirerende boost geven. Omdat je bij Blooming ook kunt overnachten, gebruik kunt maken van de wellness en in de natuur kunt recreëren is dit de perfecte vergaderlocatie.

Blooming hotel heeft sfeervolle, praktische en goed uitgeruste vergaderruimtes voor trainingen, bijeenkomsten, heisessies en vergaderingen. Ongeacht het doel, het gezelschap en de wensen omtrent de bijeenkomst is er altijd een passende vergaderruimte beschikbaar. De ligging van de zalen in het duingebied, geeft een gevoel van vrijheid en ruimte. Begroet door een lange rij bomen en het gefluit van de volgens maak je kennis met de rust en vrijheid van blooming. De beste ideeën en de mooiste plannen ontstaan op creatieve en inspirerende locaties. Daarom heeft Blooming de vergaderzalen zo ingericht dat ze allemaal uitzicht hebben op het bos en dat je vanuit je stoel binnen enkele stappen midden in de natuur staat.

Met 14 zalen, een eigen restaurant met biologische moestuin, 11 hectare aan bos- en duingebied en 128 hotelkamers is Blooming hotel de perfecte vergader- en evenementenlocatie voor elke gelegenheid. De ligging van de zalen, direct in de natuur, geeft een gevoel van vrijheid en ruimte. blooming is van mening dat ook de omgeving bijdraagt aan het rendement van je bijeenkomst. Bij blooming kom je tot bloei.

 

hotel 5a08e298f53709a2ed79c9a479b70752.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

INK Hotel
Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade
Bilderberg Parkhotel Rotterdam
De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events
Landgoed Ulvenhart
Hotel de Sterrenberg
The Green Tower Eindhoven
The Ridge Delft
Leonardo City Center
referenties