+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Apollo Hotel Vinkeveen Amsterdam

Apollo Hotel Vinkeveen - Amsterdam

Event Centre Vinkeveen overtreft met lef en creativiteit. De gloednieuwe locatie heeft op de begane grond een black box van 400m2 die omgetoverd kan worden voor elk evenement. Op de eerste verdieping zijn er diverse kleinere vergaderruimten die geschikt zijn voor een boardmeeting, training of workshops. Catering wordt verzorgd vanuit The Harbour Club en voor wie wilt blijven overnachten is er het naastgelegen Apollo Hotel Vinkeveen. "Het cliché is waar: bij Event Centre Vinkeveen kan écht alles."
Je zoekt een locatie op een centrale plek in Nederland? Event Centre Vinkeveen ligt direct aan de A2 tussen Utrecht en Amsterdam, in een groene omgeving aan de Vinkeveense Plassen. De event locatie heeft een eigen entree met ontvangstruimte, een terras aan het water en 170 parkeerplaatsen.

Event Center
Op de begane grond is er een ballroom van circa 400 m2 die ruimte biedt tot 450 personen. Door de flexibele wanden kan de ballroom eenvoudig in 3 gedeeld worden. Met onze 8 meter hoge trussen voor licht en geluid zetten we ieder evenement letterlijk in de spotlight. Op de eerste etage zijn verschillende koffie lounges, 2 boardrooms en 9 kleinere vergaderzalen die geschikt zijn voor een boardmeeting, trainingen of workshops.

Vinki Beach
Achter Event Centre Vinkeveen is een zandstrand aangelegd, Vinki Beach. Het strandje met ligbedden, parasols en zitjes biedt uitzicht over de Vinkeveense Plassen en kan exclusief gereserveerd worden voor een borrel, lunch of diner. Aan de privé aanlegsteiger zijn sloepen beschikbaar om zelf of onder begeleiding van een schipper het water op te gaan. Compleet met een mooie fles champagne en een schaal met sushi. Alles is te combineren!

Highlights van Apollo Hotel Vinkeveen- Amsterdam:
- 86 kamers & 13 zalen in het Event Center
- Harbour Club Vinkeveen
- Vinki Beach, prive zandstrand
- Eigen aanlegsteigers en eigen sloepjes

hotel 4978e19b0ba78ab18b6b439b11d08ce6.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Postillion Hotel Amsterdam
Hotel de Sterrenberg
Postillion Hotel Dordrecht
Sandton IJsselhotel
Apollo Hotel Vinkeveen Amsterdam
Bilderberg Parkhotel Rotterdam
Rotterdam Marriott Hotel
Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer