+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Apollo Hotel Vinkeveen Amsterdam

Je zoekt een allround event locatie op een centrale plek in Nederland? Event Centre Vinkeveen ligt direct aan de A2 tussen Utrecht en Amsterdam, in een groene omgeving aan de Vinkeveense Plassen. De event locatie heeft een eigen entree met ontvangstruimte, een terras aan het water en 170 parkeerplaatsen. Catering wordt verzorgd vanuit The Harbour Club en voor wie wilt overnachten is er het naastgelegen Apollo Hotel Vinkeveen. Het cliché is waar: "Bij Event Centre Vinkeveen kan écht alles."

Tot 1.300 m2 vergaderoppervlakte
Op de begane grond is er een black box van circa 400 m2 die ruimte biedt tot 450 personen. Door de flexibele wanden kan de ballroom eenvoudig in 3 gedeeld worden. Met onze 8 meter hoge trussen voor licht en geluid zetten we ieder evenement letterlijk in de spotlight. Op de eerste etage zijn verschillende koffie lounges, 2 boardrooms en 9 kleinere vergaderzalen die geschikt zijn voor een boardmeeting, trainingen of workshops.

Vinki Beach
Zand tussen je tenen, een glas champagne in je hand en funky beats op de achtergrond terwijl je geniet van de zonnestralen. Dit jaar wordt VinkiBeach dé hotspot van Vinkeveen en kan exclusief gereserveerd worden voor een borrel, lunch of diner. Met onze unieke locatie kan je heerlijk ontspannen op één van de luxe strandbedden. Heb je een parasol of een extra handdoek nodig? Vraag het aan onze Beach Boys!

Highlights van Apollo Hotel Vinkeveen- Amsterdam:

• 86 kamers
• 176 parkeerplaatsen
• 13 zalen in het Event Centre
• The Harbour Club Vinkeveen
• Vinki Beach, privé zandstrand
• Aanlegsteigers
• Eigen sloepjes

hotel 4978e19b0ba78ab18b6b439b11d08ce6.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Bilderberg Garden
Bilderberg Parkhotel Rotterdam
Blooming Hotel en Conferentielandgoed
Van der Valk Hotel ARA Zwijndrecht
Hotel de Sterrenberg
Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Centre
The Green Tower Eindhoven
Rotterdam Marriott Hotel
Leonardo City Center
referenties