+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Apollo Hotel Groningen

Moi! Welkom in os Grunn. Moi is de alledaagse groet waarmee de bewoners van Groningen elkaar begroeten. Voel je thuis in Apollo Hotel Groningen en slaap in de skyline van Groningen!
Groningen is een levendige, knusse en diverse stad. Je moet minstens één keer in je leven in Groningen zijn geweest. Voor vele is het een flinke trip naar het hoge Noorden, maar het is het meer dan waard. DER GAIT NIKS BOOVN GRUNN!

Dit hotel ligt vlak naast Martini Plaza aan de rand van het centrum. De industriële en eigenzinnige uitstraling maakt dat dit hotel net zoveel lef en energie uitstraalt als de stad zelf. Met 20 minuten wandelen sta je midden in het centrum, naast de Martinitoren. Deze wandeling is zeker geen straf, je komt in de stad altijd wel iets eigenzinnigs Gronings tegen. Studentenstad Groningen staat vooral bekend om het ongekende nachtleven, maar biedt voldoende opties voor elk type trip.

Je zoekt een vergaderlocatie voor een klein gezelschap (maximaal 15 personen) in Groningen voor jouw meeting. Met een eigen parkeergarage en ligging direct aan de A7 zit je hier goed. Ook voor lunch- en dinerafspraken kun je perfect terecht want in restaurant Chef's! worden de lekkerste gerechten samengesteld.
Wanneer je op zoek bent naar een waanzinnige incentive voor jou en je collega's kun je hier blijven slapen en organiseren we een wadloop tocht voor je naar Schiermonnikoog vanaf Lauwersoog.

Voor langere tijd in Groningen? Het hotel heeft ook appartementen beschikbaar met kitchenette. Ideaal wanneer je voor een project in Groningen bent en ook wel eens zelf wilt koken.

Highlights van Apollo Hotel Groningen:
- 105 kamers
- 2 board rooms tot maximal 20 personen
- Ondergrondse parkeergarage
- Skyline van Groningen

 

 

hotel 85e02361dff68595df2157ee7e165692.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Hotel de Sterrenberg
Grand Hotel Amrath Amsterdam
Leonardo City Center
INK Hotel
Postillion Hotel Dordrecht
Bilderberg Garden
Bilderberg Parkhotel Rotterdam
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
Kasteel De Vanenburg