+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Apollo Hotel Amsterdam

Classy en modern. Dat is het vernieuwde Apollo Hotel Amsterdam.
Dit hotel is centraal gelegen in het mooie Amsterdam Oud-Zuid en is onlangs in een nieuw jasje gestoken. Ontwerper Will Erens heeft niet alleen 49 design kamers gerealiseerd in de laagbouw van het hotel maar ook een compleet nieuw lobby en restaurant concept gelanceerd.

Overnacht of vergader op een typisch Nederlandse plek, aan de vijf grachten van Amsterdam nabij De Pijp, de Albert Cuypmarkt en het Beatrixpark. Een congres in het World Trade Centre Amsterdam of de RAI? Deze zijn eenvoudig te bereiken op 10 minuten loopafstand vanaf het hotel.

Op zoek naar een vergaderlocatie in Amsterdam met een goede bereikbaarheid? Wij organiseren het graag. Met de drie vergaderzalen en twee restaurants in het hotel is er altijd een passende ruimte voor groepen tot 200 personen. Een break op het water bij mooi weer? Regelen we! Het hotel beschikt zelf namelijk over een eigen sloep waar tot maximaal 12 personen op kunnen.
In Bodon, La Grande Brasserie geniet je niet alleen van de Franse specialiteiten maar kun je ook plaats nemen aan de "Raw Food Bar" waarbij de gerechten voor je neus samengesteld worden, helemaal naar jouw wens.

Iedere reden is een reden voor een feestje. Dat vinden wij ook en daarom bieden wij veel opties. Want bij elke gelegenheid hoort een ander type feest. Je zoekt een speciale locatie voor jouw bedrijfsfeest? Wat dacht je van The Harbour Club Amsterdam Zuid dat bij het hotel hoort. Dineren, borrelen en feesten op een unieke locatie in Amsterdam.

Highlights van Apollo Hotel Amsterdam:
- 223 kamers & 3 vergaderzalen
- 2 restaurants met capaciteiten tot 250 personen
- De enige plek in Amsterdam waar vijf grachten samen komen
- Eigen parkeerplaatsen in hartje centrum
- Dichtbij het WTC en de RAI

 

hotel 9e28a457c08838918c292f83ba8a4fec.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Rotterdam Marriott Hotel
Apollo Hotel Amsterdam
Hotel de Sterrenberg
Postillion Hotel Amsterdam
Bilderberg Parkhotel Rotterdam
INK Hotel
Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach
Postillion Hotel Dordrecht
Apollo Hotel Vinkeveen Amsterdam