+31 (0)299 65 65 27
  • en

Hotels » Apollo Hotel Amsterdam

Op het kruispunt van de vijf grachten in het stijlvolle stadsdeel Amsterdam Zuid staat het Rijksmonument Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel. Het Apollo paviljoen opende in 1928 haar deuren voor de Olympische Spelen. Ondanks de rijke historie van het pand, sluit het vernieuwde concept perfect aan bij de hedendaagse allure van de stad. Het Apollo Hotel Amsterdam beschikt over 223 kamers & suites, 5 multifunctionele zalen, een business centre, fitness en parking. De culinaire faciliteiten van het hotel zijn restaurant "Bodon, La Grande Brasserie", lobbybar "The Living Room" en "The Harbour Club Amsterdam Zuid".

The Harbour Club Amsterdam Zuid
The Harbour Club Amsterdam Zuid is inmiddels een begrip in Oud-Zuid. Hier is het culinair genieten met een uniek uitzicht over de grachten van Amsterdam. Een zakelijk diner of lazy sunday lunch? Het team kookt met verse lokale producten en creëert gerechten met een tikkeltje eigenwijsheid.

Bodon, La Grande Brasserie
Bodon, La Grande Brasserie vertelt het verhaal van de traditionele Franse keuken. Het echte ambacht keert terug in een verbluffende setting. Het interieur van Bodon, La Grande Brasserie is extravagant en is rijk gedecoreerd met een prachtige mélange van marmer, vintage en goud.

Highlights van Apollo Hotel Amsterdam:
• Terras aan 5-grachtenpunt van Amsterdam
• 223 Luxe kamers & 5 vergaderzalen
• Bodon, La Grande Brasserie
• The Harbour Club Amsterdam Zuid
• Op 1 km van RAI Amsterdam Convention Centre
• 75 Privé-parkeerplaatsen

hotel 7fe5fa1508a5cdd7ba9d4170d1762ab9.jpg

Hotel- en vergadersuggesties

Apollo Hotel Groningen
Apollo Museum Hotel
Postillion Hotel Amsterdam
Apollo Hotel Amsterdam
Sandton IJsselhotel
Leonardo City Center
Kasteel De Vanenburg
Hotel de Sterrenberg
Grand Hotel Amrath Amsterdam