+31 (0)299 65 65 27
  • en

Referenties

Onze opdrachtgevers
Preferred Hotel Reservations werkt al sinds 1999 voor een groot aantal opdrachtgevers waarbij wij er trots op zijn dat de meeste contactpersonen al vele jaren gebruik maken van onze service. De branches zijn zeer divers: banken, verzekeraars, consultancy en overheid maar ook de entertainment industrie. Hieronder een aantal enthousiaste reacties van opdrachtgevers die u voor gingen!


Susan Dijkstra, Erasmus MC het Congresbureau, boekt diverse congressen via Preferred:
Preferred zorgt voor de reserveringen, boekingen en houdt de optieverval data in de gaten. Door regelmatige, heldere terugkoppeling, ben je als klant steeds exact op de hoogte van de status van je boekingen. En dat werkt wel zo prettig. Een professionele partij die je aan je congres- organisatieteam toe kan voegen!


Nienke Offermans, Sony Music Entertainment Nederland (Meeting September 2013):
Mijn contact met Preferred is prima! Ook als mijn contactpersoon afwezig was kon ik met iemand spreken die op de hoogte was van mijn reservering. Over de service van Preferred ben ik erg tevreden.


Prof. Dr. G.C. van der Weijden, Universiteit Utrecht (WAHVM Congres Utrecht, 2012):
Nogmaals dank, ook aan je collega's. Jullie vormen als Preferred een uitermate klantvriendelijk en efficiënt team! Een voorbeeld voor veel organisaties.

Mevrouw N. Haakman, European Organ Festival, Utrecht 2011 over de Room Kit:
Hartelijk dank voor alle informatie, het is erg overzichtelijk gepresenteerd!  De link naar de hotels ziet er goed uit! Fijn dat de locaties vermeld staan en info over het hotel en de prijzen.

Mr. A. Burgos-Riano, PPD, Parijs (PNS/INC Congres, Rotterdam 2012):
Your mail just fulfilled all my wishes!  I would like to take the opportunity to say again a BIG thank you. I really appreciate your professionalism - your communication skills and prompt replies. Thank you!

Mrs. Y. Zuijdam - Eureko Academy Life & Pensions:
Met Preferred samenwerken is erg prettig. De dames hebben allemaal hun eigen expertise, maar kunnen je met iedere vraag helpen. Dat maakt dat je snel kunt schakelen en nooit zonder antwoord het gesprek beëindigd. Ze luisteren echt naar je wensen en spelen hier heel goed op in. Daarbij zijn ze ook altijd zeer vriendelijk en persoonlijk betrokken, wat het contact zeer aangenaam maakt.

Hotel- en vergadersuggesties

Best Western Premier de Vanenburg
Rotterdam Marriott Hotel
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten
Postillion Convention Centre Amsterdam
Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach
Apollo Hotel De Beyaerd
De Arendshoeve
Sofitel Legend The Grand
Jaz Amsterdam