+31 (0)299 65 65 27
  • en

Preferred Hotel Reservations

Wendy Wessels is de Managing Director van Preferred.
Wendy is de oprichter van Preferred en dagelijks actief als Managing Director. Na een opleiding aan de Hoge Hotelschool, heeft ze als Sales Manager voor verschillende hotels gewerkt. Het onafhankelijk kunnen adviseren en onderhandelen van hotel accommodatie voor opdrachtgevers was haar ambitie. Dit is exact wat Preferred doet en waar Wendy met veel passie het team op aanstuurt.

LinkedIn: Wendy Wessels
Stuur Wendy een e-mai
l

Iris Gerritsen is sinds 2000 werkzaam als Senior Hotel Consultant.
Iris is als eerste werknemer in dienst getreden bij Preferred en nu is Iris nog steeds een vaste waarde binnen het team van Preferred. Iris is haar carrière begonnen aan de toeristische kant van de markt, maar voelt zich als een vis in het water als zakelijke hotel specialist! Iris houdt zich voornamelijk bezig met het uitzetten en beheren van kamerblokken voor congressen, maar springt ook bij op individuele reserveringen!

LinkedIn: Iris Gerritsen
Stuur Iris een e-mail

Lise de Jong is sinds 2007 werkzaam als Senior Hotel Consultant.
Na werkervaring opgedaan te hebben in diverse hotels in binnen- en buitenland, heeft Lise zich bij het team van Preferred gevoegd. Lise is binnen Preferred hét gezicht van de entertainment boekingen! Haar hands on mentaliteit en analytische blik zorgen er voor dat alle processen goed bewaakt worden!


Linkedin: Lise de Jong
Stuur Lise een e-mail

Marlies Koelemeijer is sinds 2008 werkzaam als Senior Hotel Consultant.
Na haar opleiding International Hospitality Management in Leeuwarden is Marlies gestart bij Preferred en heeft zich ontwikkeld binnen de congres- en entertainment markt. Tevens is Marlies accountmanager van diverse opdrachtgevers binnen Preferred, voert zij de contractonderhandelingen met hotels uit én verzorgt zij de management informatie voor de opdrachtgevers.

Linkedin: Marlies Koelemeijer
Stuur Marlies een e-mail

Leon Rosmalen is sinds 2012 werkzaam als Junior Sales Executive. 
Na een succesvolle stage van 10 maanden bij Preferred is Leon sinds augustus 2013 in vaste dienst getreden. Leon heeft werkervaring opgedaan in diverse hotels in binnen- en buitenland tijdens zijn stages voor de Middelbare en Hogere Hotelschool. Binnen Preferred voert Leon sales en marketing gerelateerde activiteiten uit. Ook bezoekt hij diverse nationale en internationale beurzen. Tevens is hij verantwoordelijk voor diverse administratieve taken. 

LinkedIn: Leon Rosmalen
Stuur Leon een e-mail


Esther Kruijswijk is sinds 2013 werkzaam als Hotel Consultant.
 
Esther heeft na haar studie de toeristische kant van de reismarkt verkend en veel internationale vakantiereizen geboekt bij een touroperator. Daarna is zij werkzaam geweest bij diverse hotels, onder andere Hampshire Hospitality en Blue Bay Hotel Curaçao, op de afdelingen reserveringen, yield en sales. De daar opgedane kennis brengt zij nu graag voor u in de praktijk bij Preferred, door het boeken van individuele en groepsreserveringen en de organisatie van externe bijeenkomsten!

LinkedIn: Esther Kruijswijk
Stuur Esther een e-mailAnja Kamer is sinds 2014 werkzaam als Hotel Consultant.
Anja heeft haar stage van 10 maanden, verbonden aan de studie International Hospitality Management, gedaan bij Preferred. Na haar stage is Anja als Hotel Consultant bij Preferred aan de slag gegaan. In deze functie is Anja voornamelijk verantwoordelijk voor het maken van reserveringen voor opdrachtgevers binnen de entertainment markt!


Linkedin: Anja Kamer
Stuur Anja een e-mail

 

 

Esmee Sinkgraven is sinds 2017 werkzaam als Hotel Consultant.

Esmee heeft haar 10 maanden durige stage gedaan bij Preferred, deze stage was verbonden aan de opleiding International Hospitality Management in Leeuwarden. Na haar stage is ze verbonden gebleven aan Preferred en is zij werkzaam als Hotel Consultant. Esmee zal voornamelijk actief zijn in het boeken van individuele en groepsreserveringen en het organiseren van de externe bijeenkomsten voor de zakelijke klanten.

Linkedin: Esmee Sinkgraven
Stuur Esmee een e-mail

 

 

 

 


 

preferred

Hotel- en vergadersuggesties

Mercure Hotel Amersfoort Centre
Sofitel Legend The Grand
Rotterdam Marriott Hotel
Bilderberg Parkhotel Rotterdam
Volkshotel Amsterdam
Jaz Amsterdam
Boerderij de Weistaar
Van der Valk Hotel ARA Zwijndrecht
Bilderberg Garden